Itt vannak a részletek: ötször ugrottak a Kossuth hídról

Szigeti Sándor Illusztráció: Pixabay
2023.07.19. 16:21

Országos visszhangot kapott az az életveszélyes mutatvány, amit több fiatal mutatott be Győr belvárosában egy hídról leugorva. Új fejlemény, hogy egy szemtanú elmondása szerint nem egyszeri eset volt, vagy ötször merültek el a Mosoni-Dunában a sorsukat kísértő hídugrók.

Általános megdöbbenést és értetlenséget keltett az az eset, amely a minap történt Győrben. Amint arról beszámoltunk, két fiatal a belvárosi Kossuth hídról vetette le magát a Mosoni-Dunába.

A cikket rengetegen megosztották és nagyon sok hozzászólás érkezett. Az idősebb generáció tagjai közül többen felelevenítették, hogy korábban is többször akadt példa hasonlóra, a legtöbben azonban értetlenségüket fejezték ki a felelőtlen esettel kapcsolatban.

Sikerült megszólaltatnunk egy szemtanút, aki ennél is különlegesebb dologról számolt be:

Az esti buszomra vártam, amikor észrevettük, hogy több ember is a hídon van. Egy ideig valószínűleg bátorságot gyűjtöttek, majd az egyikük végül levetette magát a mélybe. Nem egyszeri esetről volt azonban szó: miután kiúsztak a partra, vagy négyszer megismételték még.” – mondta névtelenséget kérő olvasónk, majd hozzátette:

Ennél már csak az emberek reakciója volt meglepőbb. A környékről sokan biztatták őket, hogy ugorjanak, kisebb közönsége lett az életveszélyes produkciónak. Ezalatt mi elhűlve néztük, mi történik, hiába kértük őket, hogy hagyják abba, újra ugrottak, igaz, valószínűleg nem is hallottak bennünket.” – számolt be a történtekről az egyik szemtanú.

Korábban a témában:

Kapcsolódó témák: #Győr | #híd | #ugrás |