Hirdetés
Címke: helyi fejlesztés
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2021.09.13.

Közel fél kilométeren újult meg a Zöld utca

Közel fél kilométer hosszan teljesen megújult a szabadhegyi Zöld utca, mintegy 160 millió forintból modernizálták a forgalmas, de az elmúlt időszakban elhasználódott kopóréteget.

Garamvölgyi Imre 2021.08.30.

Gyorsabb, biztonságosabb csomagfeldolgozás

A vidéki depók közül elsőként Győrben helyezett üzembe a Magyar Posta automata csomagszortírozó rendszert. A megközelítően 200 milliós beruházással a posta logisztikai infrastruktúra fejlesztési programja új mérföldkőhöz érkezett, megkezdődött ugyanis a ingatlanfejlesztések után a depóhálózat gépesítése is. Az új berendezést hétfőn adták át Ménfőcsanakon.

Földvári Gabriella 2021.07.16.

Győr kiemelt szerepet kap az állami finanszírozásokból

Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő Dömötör Csabával, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárával tartott közös sajtótájékoztatót péntek az épülő Győri Vízi Élményparknál.

Földvári Gabriella 2021.07.13.

A Nefelejcs köz a lehetőségek tere

Kedden adták át a felújított Nefelejcs közt, amely ezentúl egy belvárosi találkozási pontként, kulturális-közösségi térként funkcionál majd.

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.12.

Turbókörforgalom épül a Tatai úton

Újabb turbókörforgalom épül Győrben, a munkálatokat hétfőn meg is kezdte a kivitelező. A Tatai úti csomópontban 15 éve adták át a körforgalmat, de az egyre erősödő forgalom hamar kinőtte azt, ezért most bővítik. A város legújabb turbókörforgalma nagyobb lesz, mint nádorvárosi köztemető mellett lévő, külső átmérője meghaladja majd a 60 métert. Nem csak a körforgalmat fejlesztik, de összesen 1300 méter hosszan a 81-es főutat és a Tatai utat is kétszer, kétsávosra bővítik.

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.05.

Vizit után gyors megoldás Marcalvárosban

Néhány héttel ezelőtt zajlott a Polgármesteri vizit terepen Marcalváros kettőn, ahol a megvalósult fejlesztések mellett néhány problémára is felhívták a polgármester és az önkormányzati képviselő figyelmét. Ilyen volt például, hogy gyalogutak hiányoznak az Illyés Gyula utcai nagy parkolóból és néhány pad is jó szolgálatot tenne a városrész legnagyobb boltja mellett. Nos a hiányzó fejlesztések azóta már meg is valósultak, az üzletnél a pihenést és az árusítást is padok segítik, míg az Illyés Gyula utcában több mint 1 millió forintból, két vadonatúj gyalogjárda épült.

Németh Boglárka 2021.06.03.

400 millió forintos útépítés

400 millió forintból újul meg a Pinnyéd melletti útszakasz. Az út fejlesztése mellett, kerékpárút, körforgalom, járda és buszmegálló is épülni fog. A munkálatok már elkezdődtek, a folyamatokról a helyszínen dr. Dézsi Csaba András polgármester, Szeles Szabolcs alpolgármester, Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő számolt be egy sajtótájékoztatón.

Győr+ 2021.05.27.

Folytatódnak az útépítések

Elindul a Zöld utca egy szakaszának felújítása és a 81. számú főút egy szakaszának kapacitás bővítése, kerékpárút építése.

Zombai-Kovács Ákos 2021.05.20.

Likócsot is bekapcsolták a győri kerékpárút-hálózatba

Több szempontból is hasznos kerékpárút készült el a közelmúltban, befejeződött ugyanis a Mártírok útja - Ipar utca-Pesti út csomópontjától, egészen az Ipar-csatornáig tartó, korábban még hiányzó bicikliút építése. Az 1300 méter hosszú részt már birtokba is vették a kerékpárosok, számolt be a Győr Plusznak a térség országgyűlési képviselője.

Németh Boglárka 2021.05.01.

„Születésnapra” kész a Fekete-iskola felújítása

Jó ütemben zajlik az adyvárosi Fekete István Általános Iskola felújítása. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő számolt be a Győr Plusznak. A politikus kiemelte, közel 960 millió forint, állami forrásból újul meg, kívül-belül az intézmény.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat