Hirdetés
Címke: helyi fejlesztés
Hirdetés
bodrogi.sara 2020.01.16.

Korszerűsítés a Ménfőcsanaki Bölcsődében

Nyertes pályázat révén készült el az épület energetikai korszerűsítése, míg az önkormányzati forrásból finanszírozott belső felújítási munkálatok tovább folytatódnak.

Győr+ 2020.01.14.

Folytatódik az újvárosi rehabilitáció

A program keretében elkészült a Bercsényi liget 35. és a Bercsényi liget 41. számú épületek felújítása is, de a városrehabilitáció ezzel nem ért véget.

Győr+ 2019.12.13.

Felújították a temetőben a láncos kört

Megújult a láncos kör néven ismert kis tér a nádorvárosi temetőben. A kör belső részén felállított fa keresztet dr. Veres András győri megyéspüspök szentelte fel Radnóti Ákos alpolgármester és dr. Dézsi Csaba András, Nádorváros önkormányzati képviselőjének jelenlétében.

Győr+ 2019.12.11.

Új parkolókat alakítottak ki Adyvárosban

Korábban már többször is beszámolt róla a Győr+, hogy a Körkemence utcában rendszeresen bővül a parkolási lehetőség. Szerdán 14 új megállóhelyet adtak át.

Győr+ 2019.12.11.

2020-ban is a város dinamikus fejlődése a cél

A 2019-es esztendő a városfejlesztés szempontjából egy sikeres év volt, és a célunk az, hogy 2020 még sikeresebb legyen – jelentette ki dr. Fekete Dávid és Radnóti Ákos azon az eseményen, amelyen az év értékelése mellett a sajtó munkáját is megköszönték. Az alpolgármesterek január 26-ra is előre tekintettek.

Győr+ 2019.10.17.

Pénteken megnyílik a parkolólemez

Megnyílik az autósok előtt a győri vásárcsarnok mellett elkészült parkolólemez. A létesítmény rendelkezik jogerős használatbavételi engedéllyel, így már a vásárcsarnok felújításának befejezése előtt, október 18-án, péntek reggel 8 órától használatba vehetik a közlekedők. A parkolásra vonatkozó szabályok egyelőre átmeneti jellegűek, a végleges rend a csarnok átadása után alakul ki – tájékoztatott a Győr-Szol Zrt.

Győr+ 2019.09.16.

Megújult a Szabolcska utca

Folytatódnak Győrben az útfelújítások, a közelmúltban a Szabolcska utca közel 600 méteres szakasza kapott új burkolatot, a Körkemence és a Sport utca között.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat