Hirdetés
Címke: helyi fejlesztés
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2020.11.24.

Közel negyven új parkoló a Vadvirág utcában

A környéken lakók régi vágya teljesült Ménfőcsanakon, ahol a Vadvirág utcában közel 40 új parkolót alakítottak ki az elmúlt időszakban. Rengeteg az új betelepülő a városrészben, akinek családonként, akár két- három járművük is van, ezért fogyott el a parkolóhely és volt szükség újak építésére.

Zombai-Kovács Ákos 2020.11.19.

Már elvezeti az esővizet az aluljáró

Korábban komoly problémát és sok bosszúságot okozott, hogy nagyobb esők után nem folyt el a víz a Jereváni úti aluljáróban. Volt, hogy bokáig vízben lehetett csak átkelni a sínek alatt átvezető szakaszon.

Győr+ 2020.11.18.

Megújult az úttest és kerékpárút is épült

156 millió forintból újult meg a Szentiváni út Alsókert utca és az Ipari Park közötti szakasza. A komplex fejlesztés során nem csak az úttest felújítása történt meg, de új kerékpárút is épült…

Némedi-Tóth Zsófia 2020.11.16.

Hibamegelőzési módszerek tanítása a műszaki szakoktatásban

A gyártó cégek és azok beszállítói nagy hangsúlyt fektetnek a hibamegelőzésre. Minőségbiztosítási módszerek széles skáláját alkalmazzák annak érdekében, hogy megfelelő minőségű termék kerüljön a megrendelőhöz, majd a végfelhasználóhoz.

Győr+ 2020.11.15.

Az E épület is megújult a Széchenyi-egyetem győri campusán

Befejeződött a győri Széchenyi István Egyetem E épületének korszerűsítése, amelynek átadására a koronavírus-járvány miatti szigorításokra figyelemmel online sajtótájékoztatón került sor. A felújítással teljessé vált a győri belső campus rehabilitációja. Jövőre az intézmény újabb három létesítménye újul meg.

Zombai-Kovács Ákos 2020.11.14.

Hivatalosan is szabad az út a Jókai utcában

Most már hivatalosan is szabad az út a belvárosi Jókai utcában. A forgalmas részt teljesen felújították az elmúlt hónapokban, átadását pedig csütörtökre tervezték.

Földvári Gabriella 2020.11.09.

Elültették a tudás fáját

Megújulnak és kibővülnek a Széchenyi István Egyetem könyvtárának és levéltárának (EKL) szolgáltatásai, mindezt egy fa elültetésével tette szimbolikussá az intézmény.

Papp Zsolt 2020.11.05.

A városé a Spartacus csónakház

A felújítási tervekkel együtt került önkormányzati tulajdonba Győr egyik ikonikus épülete, az ország legrégebbi csónakháza. Az adás-vételi dokumentumot csütörtökön írták alá a Radó szigeten.

Kárpát Zsolt 2020.10.26.

Harang alakú kukák Adyvárosban

A győri szelektív szigeteken egyre több helyen jelennek meg a harang alakú, és a földbe süllyesztett tárolók.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat