Hirdetés
Fejlesztések

Vizit után gyors megoldás Marcalvárosban

Fotó: Győr+ Televízió
Zombai-Kovács Ákos
2021.07.05. 14:31

Néhány héttel ezelőtt zajlott a Polgármesteri vizit terepen Marcalváros kettőn, ahol a megvalósult fejlesztések mellett néhány problémára is felhívták a polgármester és az önkormányzati képviselő figyelmét. Ilyen volt például, hogy gyalogutak hiányoznak az Illyés Gyula utcai nagy parkolóból és néhány pad is jó szolgálatot tenne a városrész legnagyobb boltja mellett. Nos a hiányzó fejlesztések azóta már meg is valósultak, az üzletnél a pihenést és az árusítást is padok segítik, míg az Illyés Gyula utcában több mint 1 millió forintból, két vadonatúj gyalogjárda épült.

Hirdetés

„Mindenképpen hasznos volt a Polgármesteri vizit terepen, ahol sok fejlesztést, elkészült beruházást meg tudtam mutatni dr. Dézsi Csaba András polgármesternek és néhány problémát is feltártunk közösen, amikre azóta már megoldás is született” – mondta a Győr Plusznak Rózsavölgyi László.

„Régi igény volt, hogy a városrész legnagyobb boltja mellé helyezzünk ki padokat, nem elsősorban pihenési szándékkal, sokkal inkább azok számára, akik saját termékeiket árusítják itt” – fogalmazott Marcalváros 2 képviselője.

Hirdetés

„Egy másik helyszínen, az Illyés Gyula utcai parkolóban pedig a gyalogjárda hiányzott, ezt kérték a környéken lakók” – emelte ki Rózsavölgyi László.

„Több mint 1 millió forintból kényelmes gyalogutakat építettünk, mindjárt kettőt is, oda, ahol a járókelők korábban már kitaposták, tehát oda, ahol a leginkább szolgálja az itt élőket” – hangsúlyozta az önkormányzati képviselő.

„A mozgást kedvelőknek jó hír, hogy teljesen felújítottuk a kiserdőben található futópályát, a szakemberek lecserélték az elhasználódott szegélyeket és a mulcsborítást, mintegy 800 méter hosszan frissítettük fel a népszerű helyet” – zárta szavait Rózsavölgyi László.

Kapcsolódó témák: #Győr | #helyi fejlesztés | #marcalváros |
likeold
a fb oldalunkat