Címke: háziorvos
Hirdetés
Győr+ 2024.01.08.

Pályázati felhívás háziorvosi alapellátási praxis betöltésére

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet területi ellátási kötelezettséggel működő gyermek háziorvosi alapellátási praxis betöltésére önkormányzattal kötött szerződés alapján, vállalkozási formában történő működtetésre.

MTI 2023.10.30.

Elérhető a térítésmentes influenza védőoltás

Hétfőtől elérhető a térítésmentes influenza elleni védőoltás a három évesnél idősebbeknek - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) az MTI-vel.

J. Kovács Andrea 2023.07.31.

Az orvos tévedhet, de nem mulaszthat

Az idei Semmelweis-nap alkalmából dr. Fejes Irén gyermekorvost „Győr Város Egészségügyéért” díjjal tüntették ki. A doktornő négy évtizedet töltött a belvárosi rendelőben, s ezalatt az idő alatt kicsi és nagy gyerekek, valamint a felnőttkor küszöbén álló fiatalok ezreit gyógyította, kezelte, kísérte figyelemmel.

MTI 2023.07.22.

A védőnői ellátás folyamatosan biztosított

Nincs tömeges elvándorlás a védőnők körében, a területi védőnői ellátás, gondozás folyamatosan biztosított - közölte az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) sajtóinformációkra reagálva szombaton az MTI-vel.

Földvári Gabriella 2022.12.26.

Elkészült a József Attila úti rendelőkomplexum

Befejeződött a József Attila úti rendelő felújítása. Jelenleg a használatbavételi engedélyhez szükséges hatósági eljárás folyik, ennek lezárultával költözhet vissza a rendelés az épületbe.

Zombai-Kovács Ákos 2022.11.02.

Sok a beteg: az influenza és a covid is fertőz       

Egyre többen köhögnek, tüsszögnek, fáj a fejük és a torkuk, sok a beteg az egész országban és Győrben is. Az influenza és a Covid is fertőz novemberben. Azt, hogy megfázással vagy koronavírussal dőltünk-e ki, csak a teszt tudja biztosan kimutatni.

Pécskai István 2022.09.28.

Átalakul az orvosi ügyelet rendszere

A városházán ülésezett Győr idősügyi tanácsa. Az eseményen dr. Dézsi Csaba András polgármester hangsúlyozta, fontosnak tartja, hogy az aktuális ügyekről és a problémákról mindig kommunikáljanak, ezért hirdette meg korábban a nyitott városháza programot. Az ülésen szóba került, hogy a háziorvosi ügyelet rendszere jelentős átalakulás előtt áll.

Hirdetés