Címke: halnapok
Hirdetés
Havassy Anna Katalin jegyzete 2023.09.15.

Együnk magyar halat!

Bevallom, csak az akváriumi halakat ismerem fel. Viszont halat enni gyermekkorom óta nagyon szeretek - Havassy Anna Katalin jegyzete.

Zombai-Kovács Ákos 2023.09.14.

Három napig Győr lesz a hal fővárosa (is)

Három napig mi leszünk a hal fővárosa is, péntektől vasárnapig a Radó-szigeten rendezik meg a III. Győri Halnapokat. Erről az esemény főszervezője beszélt a Győr Plusznak

Győr+ 2023.09.08.

A nagy fogásra várva – újra halnapok Győrben!

Jövő hétvégén végre megnyitja kapuit a III. Győri Halnapok. A háromnapos rendezvény szervezői ezúttal még több halat, tökéletes kulináris élvezetet, színes programokat, igazi showt ígérnek. Az immár tradicionálisnak tekinthető halünnepnek idén is győri belváros varázslatos szigete, a Radó ad otthont.

Csollán Tamara 2022.09.30.

Elstartolt a II. Győri Halnapok

Pénteken kezdődött és egész hétvégén a győriek egyik kedvelt találkozóhelye, a Radó sziget ad otthont a Halnapok immár 3 napos rendezvényének.

Győr+ 2022.09.27.

Győri Halnapok a Radó Szigeten

A 3 folyó találkozásánál fekvő Győr város méltán lehet büszke a folyóira, a folyókkal körülölelt szépséges belvárosra. Évszázadok óta ihletet ad művészek, festők, építészek számára. A vizek közelsége, a halételek iránti érdeklődés megihlette a gasztronómia szerelmeseit is, így immár 2. alkalommal kerül megrendezésre a tavalyi évben nagy sikerrel megrendezett Győri Halnapok, Gasztro-Kultúrális Élményprogram. Szeptember 30.-án, október 1-2.-án a győriek egyik kedvelt találkozóhelye, a Radó sziget ad otthont a Halnapok immár 3 napos rendezvényének, ahol a halételek rajongói válogathatnak a különlegesen gazdag ízesítésű kínálatból– mesél a hétvégi eseményről Tömböly Tamás főszervező.

Győr+ 2022.09.26.

II. Győri Halnapok

Szeptember 30. és október 2. között a Radó szigeten.

Hirdetés