Címke: halnapok
Hirdetés
Csollán Tamara 2022.09.30.

Elstartolt a II. Győri Halnapok

Pénteken kezdődött és egész hétvégén a győriek egyik kedvelt találkozóhelye, a Radó sziget ad otthont a Halnapok immár 3 napos rendezvényének.

Győr+ 2022.09.27.

Győri Halnapok a Radó Szigeten

A 3 folyó találkozásánál fekvő Győr város méltán lehet büszke a folyóira, a folyókkal körülölelt szépséges belvárosra. Évszázadok óta ihletet ad művészek, festők, építészek számára. A vizek közelsége, a halételek iránti érdeklődés megihlette a gasztronómia szerelmeseit is, így immár 2. alkalommal kerül megrendezésre a tavalyi évben nagy sikerrel megrendezett Győri Halnapok, Gasztro-Kultúrális Élményprogram. Szeptember 30.-án, október 1-2.-án a győriek egyik kedvelt találkozóhelye, a Radó sziget ad otthont a Halnapok immár 3 napos rendezvényének, ahol a halételek rajongói válogathatnak a különlegesen gazdag ízesítésű kínálatból– mesél a hétvégi eseményről Tömböly Tamás főszervező.

Földvári Gabriella 2021.10.09.

Halnapok a Radó Szigeten

Összesen ötezer liter halászlé várja a győrieket ezen a hétvégén a Radó-szigeten. A halételek mellé különleges kulturális programok is társulnak, délidőben magyar nóta szól, de olasz szerelmes dallamok is felcsendülnek vasárnap délután.

Hirdetés