Címke: gyűjtés
Hirdetés
Győr+ 2023.11.22.

Cipősdoboznyi szeretet

Cipősdoboz akciót hirdet a Városi Diákfórum. Az akció célja, hogy karácsony közeledtével szebbé tegyék az ünnepi időszakot a nehéz sorsú gyermekek számára.

Herkely Ákos 2023.09.13.

Sosem adják fel, ismét segít az Arrabona Városvédő Egyesület

Szabó Gyula, az Arrabona Városvédő Egyesület elnöke és Csikós Sándor alapító tag volt a Mélyvíz vendége. Sokat beszéltek a magyarság helyzetéről határon túl és innen, és bizony lenne mit tenni de Ők nem adják fel, viszi Őket a vérük.

Németh Boglárka 2023.08.23.

Régi játékok gyűjteménye egy győri otthonban

Régi játékokat, többségében Schenk-katonákat gyűjt egy győri édesapa. Laposa István gyűjteményének értéke egy középkategóriás személyautóéval ér fel, a Schenk-féle playmobil hasonmások ugyanis igazi kincsnek számítanak, Istvánnak pedig 500 darab van belőlük

Szerző és fotó: Németh Boglárka 2023.07.13.

Limonádéval gyűjtöttek a fagyizásra

Különleges akciónak lehetett részese a Győr+ Média. A kezdő vállalkozásokat segítő szervezet nyári táborában hat lelkes gyerkőc projektjét, „A Lemon Kids-et” kísérhettük végig. A fiatalok, ahogy a legtöbb vállalkozó, elsőként limonádé standot működtettek a Széchenyi téren. A gyerekek piackutatást végeztek, majd beszerezték az alapanyagokat, elkészítették az italokat, végül szórólapoztak és árultak. A befolyt összegből pedig a tábor végén közös fagylaltozást szerveznek.

Havassy Anna Katalin 2023.03.10.

Húsvétra gyűjt az egyik győri keresőcsapat is

Jótékony meghívásnak tesz eleget március 11-én a győri Prospectíve Eltűnt Személy Kereső Csapat, akik az Intersparban várnak majd minden adakozni vágyót. A cél pedig nem más, mint könnyebbé tenni a húsvéti ünnepeket a rászorulóknak.

Szigeti Sándor 2023.02.13.

Háztűz Győrzámolyon: a szobákból az eget látni

Amint arról beszámoltunk, egy négytagú család háza égett le szombaton Győrzámolyon. A helyiek ismét bizonyítják, hogy ha baj van, lehet rájuk számítani: sorban érkeznek a felajánlások.

Győr-Szol Zrt. 2022.12.26.

Fenyőgyűjtés ünnep után

A Győr-Szol Zrt. idén is biztosítja városunkban a karácsonyfák közterületen történő összegyűjtését. Ehhez több mint 110 gyűjtőhelyet jelölt ki a szolgáltató. Az elmúlt években megszokott helyszínek mellé több új is felkerült a listára.

Havassy Anna Katalin 2022.08.22.

A győri Opelosok soha nem adják fel

Többször is beszámoltunk már róla, hogy az Opel Club Győr tagjai élen járnak a jótékonykodásban, s mindig újra és újra találnak célt, hogy kin vagy kiken segítsenek. Legutóbb a mosonszentmiklósi SMA-s kisfiút Balázs Bencét támogatták. Na meg persze rögtön megígérték, hogy nem hagyják abba, mert ők sem adják fel soha!

Hirdetés