Húsvétra gyűjt az egyik győri keresőcsapat is

Havassy Anna Katalin Illusztráció: depositphotos.com
2023.03.10. 20:36

Jótékony meghívásnak tesz eleget március 11-én a győri Prospectíve Eltűnt Személy Kereső Csapat, akik az Intersparban várnak majd minden adakozni vágyót. A cél pedig nem más, mint könnyebbé tenni a húsvéti ünnepeket a rászorulóknak.

A győri civil önkéntes szerveződés, a Prospectíve Eltűnt Személy Kereső Csapat számos jótékonysági akcióból kiveszi a részét, legutóbb például a törökországi fölrengés érintettjeinek gyűjtöttek takarókat, tisztító- és tisztálkodó szereket és felsorolni is nehéz lenne mi mindent hasznos adományt.

Most a győri Csillagfény Alapítvány meghívására mondtak igent, a részletekről pedig Forrás Eszter, a Prospectíve vezetője beszélt a Győr+ Médiának:

„Természetesen most is azonnal igent mondtunk! Ha rászoruló családokról, beteg gyermekekről és a Győri Gyermekotthon lakóiról van szó, akkor nekünk is ott a helyünk és minden erőnkkel segítünk. Március 11-én a győri Instersparban lesz egy kis standunk, ahol várjuk majd a tartós élelmiszert felajánlókat. Annak is örülnénk, ha a gyermekekre gondolva egy kis édességet, csokinyuszit, tojást is hoznának a jószívű emberek. Tudjuk, hogy senkinek sem könnyű a mostani helyzet, éppen azért csak annyit kérünk: egy sütiről, üdítőről vagy energiaitalról mondjunk le, s az árán vett élelmiszert rakjuk be a standunknál lévő gyűjtődobozba! Vannak családok, ahol egy zacskó száraztészta vagy egy doboz tej is hatalmas segítség! Már most köszönjük mindazoknak, akik segítenek!” – mondta el Forrás Eszter.

Az önkéntesek tehát megtalálhatók lesznek március 11-én Győrben, az Intersparban, 9 órától 18 óráig és sok szeretettel és mosolyokkal várnak mindenkit!  

Illusztráció: depositphotos.com

Kapcsolódó témák: #gyűjtés | #húsvét | #jótékonyság |