Hirdetés
Címke: Győr+TV
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.11.26.

Pazar látványvilággal érkezik a dzsungel könyve a Vaskakasba

Hosszú előkészület után vasárnap végre bemutatja „A dzsungel könyve” adaptációját a Vaskakas Bábszínház. A darabot tavaszra tervezték, de a vírushelyzet miatt a jelmezeteket tervező bolgár Svila Velichkova nem tudott Győrbe jönni, ezért tették át őszre a premierjét. Markó Róbert, rendező a Győr Plusznak azt mondta, ez az első előadás a bábszínház életében, melynek bemutatójára még az olvasópróba megkezdése előtt elfogyott az összes jegy. Pénteken tartották „A dzsungel könyve” jelmezes főpróbáját, amin Híradónk stábja is részt vett

Németh Boglárka 2021.10.19.

Babyboom a Győri Állatkertben

Őszi babyboom a Győri Xantus János Állatkertben. Szeptemberben kis láma, bébi zebra, egy hete pedig egy szamárcsecsemő is született.

Győr+ Televízió 2021.10.13.

Csirkés tortilla tekercs

Könnyen a gyerekek kedvence lehet a tortilla tekercs, amit sokféle egyéb alapanyaggal lehet feldobni.

Ficsór Dávid 2021.09.24.

Tanterem szolgálja a pénzügyi nevelést

A Pénziránytű Alapítvány útjára indította országos Bázisiskola Programját, melynek keretében az ország hat régiójában ingyenes, pénzügyi tudatosságot fejlesztő foglalkozások és modern tanárképzés várja az általános- és középiskolás diákcsoportokat és a pedagógusokat. A program keretében elkészültek a Pénzügyi Tudás Otthona tantermek a pályázat nyertes iskoláiban. A Győri Szakképzési Centrum Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikumépületében kialakított helyiséget pénteken avatták fel.

Ficsór Dávid 2021.09.23.

Felégetné a táncművészetet a balett

Fodor Zoltán Chaos és Lukács András The Waves című darabját a Győri Balett szeptember 28-án mutatja be a Budapesti Táncfesztiválon. A társulat a napokban gőzerővel készül az estre, ami megint egy kicsit más lesz, mint az eddig megszokott előadások. Velekei László balett igazgató azt mondta a táncosainak, legyenek őrültek és égessék fel a táncművészetet.

Farkas Mónika 2021.09.23.

Mirandolina és az új színházi évad

A jelen és a jövő színháza mottóval hirdette meg évadát a győri teátrum. A Győri Nemzeti Színház társulata gőzerővel próbál a Nagyszínházban és a Kisfaludy Teremben, szombaton pedig megtartják az első bemutatót.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat