Hirdetés
Címke: Győr+TV
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2020.08.01.

Szoptatás: a babának és a mamának is jó

Az Egészségügyi Világszervezet 1992 óta jelölte meg augusztus 1-ét az Anyatejes Világnapnak. A világnap 28 évvel ezelőtti meghirdetése után a gyermekorvosok és a védőnők számára kiemelten fontos szempont a szoptatás minél hosszabb ideig tartó ajánlása.

Zombai-Kovács Ákos 2020.07.28.

Vihar: még mindig tart a helyreállítás

Egy héttel a múlt keddi, vihar után még mindig tart a károk felmérése és a helyreállítás. Erről a Győr-Szol elnök-vezérigazgatója beszélt Híradónknak.

Ferenczy Balázs/Pulai Sarolta 2020.07.22.

A lakás éke lehet az orchidea

Orchideák, fehér orchideák… ki ne ismerné a népszerű dalt, ami ezekkel a szavakkal kezdődik.

Zoljánszky Alexandra 2020.07.20.

„TánciTánci”: a Győri Balett a legkisebbeket szólítja meg

Dallal és cirógatással indult a Győri Balett „TánciTánci” elnevezésű baba-táncszínházi programsorozata hétfőn. A Kippkopp és Tipptopp című művet egyelőre csak próbaként mutatták be zárt körben azoknak, akik a leginkább értik, hogyan lehet eljutni a legkisebbek szívéhez. Az előadásra a Kippkopp és a Boribon sorozatok szerzője is elfogadta a meghívást.

Ficsór Dávid 2020.07.14.

Felpezsdítette a zsűrit a győri borász

Júniusban rendezett közgyűlést a Junibor – Fiatal Borászok Egyesülete, amit egy különleges pezsgő vakkóstolással kötöttek össze.

Kárpát Zsolt 2020.07.13.

Közös motoros járőrszolgálat

Megalakult a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Soproni Polgárőr Szövetség közös motoros járőrszolgálata.

Havassy Anna Katalin 2020.07.03.

Felszámolták a családi drogüzletet

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, június 30-án összehangolt rendőrségi akció zajlott Győrszentivánon és Győrben is. A részletekről pénteken, sajtótájékoztató keretében számolt be a rendőrség, amelyből kiderült, családi droghálózatot sikerült felszámolniuk.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat