Címke: Győr+TV
Hirdetés
Győr+ 2024.03.04.

Macskamentés a Győr+ Médiában

Különös vendéget fogadott csütörtök délelőtt a Győr+Média székháza, ugyanis négylábú látogatót mentett az autók alól kolléganőnk. A feltehetően 3-4 hónapos cirmos macska szerkesztőségünk előtt, kétségbeesetten bújkált a parkoló autók alatt. Kollégánk behozta, megitatta, majd útjára engedte, azonban lelkiismerete nem hagyta ennyiben a dolgot.

Pulai Sarolta 2024.03.04.

Végzős növendékek vizsgáztak

Hétfőn balettmesterekkel, oktatókkal és koreográfusokkal telt meg a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium balett terme, hiszen az utolsó éves diákok mutatták be munkájuk gyümölcsét.

Fodor László 2024.03.04.

Látványos ketrecharc-show az Audi Arénában

Nagyszabású nemzetközi küzdősport-gálát rendez március 30-án Győrben az Őrvidék Kulturális és Sport Egyesület az osztrák Vendetta Fight Nights-cal karöltve. A jótékonysági eseményt beharangozó sajtótájékoztatón elhangzott, tizenkét országból érkeznek nagynevű MMA és K1 harcosok az Audi Arénába, ahol egy győri sportoló is az oktogonba lép.

Zombai-Kovács Ákos 2024.03.04.

Klubház a nyugdíjasoknak

Nyugdíjas klubház nyílik hamarosan Nádorvárosban, a Hermann Ottó utcai vásárcsarnok terén. Városszerte komoly problémája az időskluboknak, hogy nem tudnak hol összejönni vagy csak drágán tudnak termet bérelni. Erre jelent megoldást a közeljövőben nyíló létesítmény. Az épület korábban a Generációk Házának volt ideiglenes otthona, ám ők már visszaköltöztek a belvárosba. A több helyiségből álló jövendőbeli klubházat hétfőn a polgármester, személyesen járta be.

Győr+ / MTI 2024.03.03.

Győzött az ETO Tiszakécskén

A Nyíregyháza ellen elvesztett hét eleji rangadó után a kieső helyen lévő Tiszakécske otthonában lépett pályára vasárnap az ETO FC Győr labdarúgó csapata.

Győr+/MTI 2024.02.11.

Két magyar ezüst a cselgáncs European Open-viadalon

Óriási érdeklődés övezte a Győrben zajló, olimpiai kvalifikációs European Open-viadalt, amit február 11-én szombaton és 11-én, vasárnap rendeztek az Audi Arénában. Három tatamin, tizennégy súlycsoportban mérték össze tudásukat a sportolók az érmekért és a kvalifikációs pontokért. Az eseményre 34 ország 414 résztvevője érkezett a győri csarnokba.

Ficsór Dávid 2024.02.10.

Először hazai pályán a Győri Szekerek

Az MKSZ Parasport Albizottság által szervezett kerekesszékes kézilabda bajnokság 3. fordulóját Győrben rendezték szombaton. A Győri Szekerek csapata első alkalommal játszhatott hazai pályán.

Pulai Sarolta 2024.02.06.

Rendbe tették a parkolót

Gyárváros városrészben egy jó ideje húzódó problémát sikerült orvosolnia hétfőn, a Győri Útkezelő Szervezetnek.

Hirdetés