Címke: Győrszentiván
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.01.29.

Mérik a talajvíz szennyezettségét

Talajvíz-szennyezettség mérést végeztek hétfőn az Ipari Park és Győrszentiván külterületén. A mérést dr. Dézsi Csaba András polgármester rendelte meg.

Győr+ 2024.01.12.

Nagyító alatt Gyárváros és Győrszentiván

Újabb városrészekbe kalauzol a Nagyító alatt, mely 2024-ben is folytatódik a Győr+ Média felületein. Az egyedi polgármesteri vizit ötödik adásában a gyárvárosiak és a győrszentivániak felvetéseit, észrevételeit tolmácsolta a műsorvezető Ficsór Dávid, vendégének, a város első emberének.

Földvári Gabriella 2023.12.11.

Győrszentivánon tiszta a levegő!

A Győrszentivánon nyáron mért légszennyezettségi adatokról számoltak be hétfőn a győri városházán. Kiderült, a mérési eredmények jók lettek, a győrszentivániak megnyugodhatnak.

Győr+ 2023.11.29.

Decemberi éleslövészet a szentiváni lőtéren

A Magyar Honvédség Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred tájékoztatja a lakosságot, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren decemberben az éves lőgyakorlatnak megfelelően éleslövészetet hajtanak végre: december 6-án, 7-én, és 13-án 8 és 17 óra között.

Győr+ 2023.10.19.

Kiosztották az Év Fája díjakat: második lett a Szentiváni Tölgyes!

Nem a legnagyobb, sőt nem is a legöregebb fát keresték az Év Fája vetélkedő keretében, hanem olyanokat, amik valamiért fontosak a jelölőik számára. Akár azért, mert fontos találkozási pont vagy kapcsolódik hozzá egy helyi történet, akár bármilyen más szerepe miatt, amit az ott élők mindennapjaiban betölt. A döntőbe a huszonegy jelölésből végül kilenc fa - köztük a Szentiváni Tölgyes - került be. Az eredményhirdetést október 19-én tartották.

Kárpát Zsolt 2023.10.15.

Szintet léptek a győrszentiváni tűzoltók

A Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület négyéves kemény munkájának köszönhetően a hagyományőrző feladatokon túl már riasztható, és a tűzesetek elhárításban is részt vehet. Az önkéntes tűzoltók gépjárműfecskendőjét vasárnap délelőtt Hardi Titusz pannonhalmi bencés szerzetes szentelte meg.

Zombai-Kovács Ákos 2023.10.03.

Macskák Mekkája

Idén is megrendezte nemzetközi macska-kiállítását a Felis Hungarica. Hétvégén a Molnár Vid Művelődési Központban mutatkozott be a nagyközönségnek több mint 300 macska, akik itthonról és a határon túlról is érkeztek.

Csollán Tamara 2023.09.30.

Hétvégén Szentiván a macskák mekkája

Idén is megrendezte nemzetközi macskakiállítását a Felis Hungarica, szombaton és vasárnap a győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban mutatkozik be a nagyközönségnek több mint 300 macska, akik itthonról és a határon túlról is érkeztek.

Hirdetés