Címke: Győrszentiván
Hirdetés
Győr+ 2023.01.27.

Csatorna javítási munkák kezdődnek Győrszentivánon, a Vonal utcában

A Pannon-Víz Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy 01.30-án (hétfőn) Győrszentivánon a Vonal utcában csatorna javítási munkák kezdődnek, melyek az útpályát érintik. A munkálatokra azért van szükség, mert az út egy szakaszán, a csatorna felett megsüllyedt a burkolat.

Hajba Ferenc 2023.01.21.

Győrszentivánon megújult a bölcsőde, már mérik a légtisztaságot is

Győrszentiván Győr fontos, közkedvelt kertvárosa. Az önkormányzat – elsősorban a helyi ügyeket jól ismerő dr. Sík Sándor képviselő úr kérései alapján – a Covid, az energiaválság és a szomszédunkban zajló háború városunkat is sújtó következményei ellenére – az utóbbi három évben minden lehetséges módon közreműködött a gondok megoldásában.

Garamvölgyi Imre 2023.01.19.

Felelős magatartás, kevesebb tócsa

Az elmúlt kilenc napban több mint 60 mm csapadék hullott térségünkben. Ennek a mennyiségnek az elvezetése alapvetően nem okozna gondot a győri csatornarendszernek, ám a családi házas övezetekben, Győrszentivánon, Ménfőcsanakon, Bácsán, Gyirmóton mégis hatalmas tócsák alakulnak ki időszakosan. A szakemberek szerint ennek oka nagyrészt a felelőtlen lakossági vízelvetetés.

Pécskai István 2022.12.18.

Győrszentiván lelke és motorja

Mura Jenőné Őrsi Andrea a lenyűgöző személyisége, a segítőkészsége, a munkabírása és a töretlen jó kedélye miatt az egyik legnépszerűbb ember Győrszentivánon. Az óvodák, az iskolák, a művelődési központ és az önkormányzat eseményein mindig aktívan segédkezik – az előkészületeket és a rendezvények lebonyolítását illetően egyaránt maximalizmusra törekszik.

Győr+ 2022.11.29.

Közmeghallgatást tartottak a Városházán

A novemberi 29-ei közgyűlés után közmeghallgatást is tartottak a Városháza Dísztermében. Nagy volt az érdeklődés, a Díszterembe plusz székeket kellett hozni, hogy mindenki le tudjon ülni.

Kárpát Zsolt 2022.10.22.

Jótékonysági családi nap Győrszentivánon

Családi napon gyűjtenek adományokat a Győrszentivániak. A Radics család otthona leégett, és a teljes újjáépítéséhez még szükség lenne támogatásra.

Győr+ 2022.10.04.

Fegyház és vagyonelkobzás vár a szentiváni klán tagjaira

Húsz vádlottat ítélt fegyházban letöltendő büntetésre a győrszentiváni színesfém-kerekedők ügyében a Győri Törvényszék kedden első fokon. A vádlottaktól több mint négymilliárd forintnyi vagyont koboznak el. Az ítélet nem jogerős.

Hirdetés