Címke: gyorskorcsolya
Hirdetés
Győr+ 2022.03.18.

Liu Shaolin Sándor kihagyja a világbajnokságot

Az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor nem indul áprilisban a rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokságon. A vébét eredetileg ezen a hétvégén rendezték volna Montrealban, de az időpontot három héttel elcsúsztatták, így április 8. és 10. között zajlik majd.

MTI 2022.02.11.

Lemaradt az „A” döntőről a címvédő férfiváltó

A Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Krueger John-Henry, Nógrádi Bence összeállítású rövidpályás gyorskorcsolya férfi váltó egy elhibázott váltás miatt lemaradt az A döntőről, így csak a szerdai B döntőbe jutott a pekingi téli olimpián.

MTI 2022.02.08.

Elutasították a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók óvását

Elutasították kedden a magyarok óvását, így rövidpályás gyorskorcsolyában nem változott a férfi 1000 méteres döntő végeredménye a pekingi téli olimpián, azaz a célvonalon elsőként áthaladó Liu Shaolin Sándort kizárták, míg Liu Shaoang a kínai Zsen Ce-vej és Li Ven-lung mögött bronzérmes lett.

Győr+ 2022.02.07.

Kizárták a győztes Liu Shaolin Sándort az olimpiai döntőben

Elképesztő dráma történt a pekingi téli olimpián. A rövid pályás gyorskorcsolyázok férfi 1000 méteres döntőjét Liu Shaolin Sándor nyerte, ám a futamot követően a bírók szabálytalanságra hivatkozva sárga lappal büntették, és kizárták a futamból.

Hirdetés