Címke: Győri Vízi Élménypark
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.05.11.

Célegyenesbe ért az élményfürdő építése

Célegyenesbe fordult az új Győri Vízi Élménypark építése, ahol május 15-től megkezdődik a próbaüzem – erről adott tájékoztatást mai helyszíni sajtótájékoztatóján Simon Róbert Balázs, Győr országgyűlési képviselője.

RQ Vízi élménypark 2023.04.24.

Ízutazás a győri vízi élményparkban: Hekk mellé egy rántott békacombot?

„Esküvőn voltunk Szekszárd térségében. Egy nappal előbb lementünk, és kerestünk egy jó éttermet. A káposztasaláta, amit felszolgáltak hozzá, gyermekkorom felejthetetlen ízeit hozta elő. Annyira vágyom rá azóta is, hogy hajlandó lennék újra két órát utazni érte. Ugyanezt a jó érzést fogjuk kínálni a győri élményfürdő vendégeinek, és akkor sem fognak csalódni, ha újból ellátogatnak majd hozzánk” – ígéri az üzemeltető.

RQ VÍZI ÉLMÉNYPARK 2023.03.23.

Isten hozta a gésák világában, a győri szaunakertben!

Egy édenkert, ahol nem lesz tiltott gyümölcs, legalább is a szó hagyományos értelmében. Lesz azonban rigorózus házirend, mert a szaunázás évszázados hagyományából, szertartásából, abból az életfilozófiából, ami a világ több kultúrájában az elmélyülést jelenti, jottányit sem akarnak engedni. Sorozatunk következő részében a 7 tengeri csillagos RQ vízi élménypark szaunavilágát mutatjuk be. Kövessenek!

Németh Boglárka 2023.03.23.

Csodás panoráma és párizsi hangulat a szaunavilágban

Már a negyedik tengericsillagnak is vannak keresztszülei, ráadásul mindjárt három, győri sportcsillag lett keresztanyuka. A most még épülő, hét tengericsillagos új, vízi élménypark szauna világának kialakítása is jó úton halad.

Szigeti Sándor 2023.03.21.

Megőrzi és megújítja Hajós örökségét a vízi élménypark

Kétszeres olimpiai bajnok tervezője volt az egykori győri strandfürdőnek, ezt az építészeti örökséget pedig a Modern Városok Programban megvalósuló Győri Vízi Élménypark óvja, megbecsüli, sőt új funkciókkal látja el.

RQ Vízi Élménypark | Fotó: Marcali Gábor 2023.02.23.

Gyógyít és pihentet – a győri gyógyvíz csodás panorámával várja a vendégeket

„Azt nem tudom ígérni, hogy valaki eldobhatja a mankót, ha kiszáll a győri fürdő gyógyvizéből, de azt igen, hogy a kezeléseinkkel, a szakembergárdánkkal mindent megteszünk azért, hogy minél közelebb kerüljön ehhez” – ígéri Kovacsics Imre, az RQ ügyvezetője. A júniusban nyíló, új győri, hét tengeri csillagos vízi élményparkban és gyógyfürdőben egy egész iparágat építenek a gyógyvíz köré, személyre szabott, teljes körű kiszolgálást nyújtva a vendégeknek.

Szigeti Sándor 2023.01.27.

Hátrányból előnyt kovácsoltak: árvízvédett lesz a vízi élménypark

A Modern Városok Program keretében épülő új Győri Vízi Élménypark látványos építészeti megoldások sorát vonultatja fel, amelyek egy része azt a célt szolgálja, hogy még rendkívüli időjárási körülmények és extrém magas vízállás esetén se történhessen baj. (x)

RQ Vízi Élménypark | Fotó: Marcali Gábor 2023.01.23.

Sok jó medence kis helyen is elfér

Az első részben bemutattuk a csúszdapark központi elemét, a 32 méter magas szódásszifont, most a 21, egyedi kialakítású medencét és az uszodát vesszük górcső alá.

Szigeti Sándor 2022.12.09.

A Föld fűti a vízi élményparkot

Megújuló, geotermikus energiát használ majd a Modern Városok Program keretében épülő új Győri Vízi Élménypark. Ezzel a megoldással nem csupán környezetbarát és zöldebb lesz a beruházás, de nagymértékben függetleníti magát a hagyományos energiahordozóktól.

Szigeti Sándor | Fotó: látványterv 2022.11.25.

Jedlik emléke előtt is tiszteleg a vízi élménypark

Közép-Európában is egyedülálló az a szódásszifon alakú csúszdatorony és a hozzá tartozó prémium csúszdarendszer, amely a Modern Városok Program keretében épülő Győri Vízi Élménypark legfőbb látványossága és attrakciója lesz.

Hirdetés