Címke: Győri Vízi Élménypark
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.08.18.

Nehéz időszakon van túl a győri élményfürdő

A 7 tengeri csillagból eddig kettőnél járunk, nyilatkozta a Győr+ Médiának Kovacsics Imre. A Rába Quelle Vízi Élménypark és Gyógyfürdő ügyvezető igazgatója kiemelte, bár a kivitelezők időben elkészültek és átadták a létesítményt, jó néhány technikai problémára kellett megoldást találni.

Földvári Gabriella 2023.06.16.

Átadták az ország legnagyobb fürdőberuházását

„Dr. Dézsi Csaba András számíthat a kormányra és a kormány is számít polgármester úrra” - mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter Győrben, a világ első hét tengeri csillagos vízi élményparkjának pénteki avató ünnepségén.

Győr+ 2023.06.05.

Érdemes időben kiváltani az RQ klubkártyát

Az utolsó simításokat végzik a szakemberek a Rába Quelle Vízi Élménypark és Gyógyfürdő munkálatain, hogy június 17-én a nyitás napján minden tökéletes legyen.

Szigeti Sándor 2023.05.31.

Próbanap az élményfürdőben

Próbanapot tartottak szerdán a Modern Városok Program keretében épülő új Győri Vízi Élményparkban. Az eseményen a sajtó képviselői megismerhették a teljes létesítményt.

Szigeti Sándor 2023.05.11.

Célegyenesbe ért az élményfürdő építése

Célegyenesbe fordult az új Győri Vízi Élménypark építése, ahol május 15-től megkezdődik a próbaüzem – erről adott tájékoztatást mai helyszíni sajtótájékoztatóján Simon Róbert Balázs, Győr országgyűlési képviselője.

RQ Vízi élménypark 2023.04.24.

Ízutazás a győri vízi élményparkban: Hekk mellé egy rántott békacombot?

„Esküvőn voltunk Szekszárd térségében. Egy nappal előbb lementünk, és kerestünk egy jó éttermet. A káposztasaláta, amit felszolgáltak hozzá, gyermekkorom felejthetetlen ízeit hozta elő. Annyira vágyom rá azóta is, hogy hajlandó lennék újra két órát utazni érte. Ugyanezt a jó érzést fogjuk kínálni a győri élményfürdő vendégeinek, és akkor sem fognak csalódni, ha újból ellátogatnak majd hozzánk” – ígéri az üzemeltető.

RQ VÍZI ÉLMÉNYPARK 2023.03.23.

Isten hozta a gésák világában, a győri szaunakertben!

Egy édenkert, ahol nem lesz tiltott gyümölcs, legalább is a szó hagyományos értelmében. Lesz azonban rigorózus házirend, mert a szaunázás évszázados hagyományából, szertartásából, abból az életfilozófiából, ami a világ több kultúrájában az elmélyülést jelenti, jottányit sem akarnak engedni. Sorozatunk következő részében a 7 tengeri csillagos RQ vízi élménypark szaunavilágát mutatjuk be. Kövessenek!

Németh Boglárka 2023.03.23.

Csodás panoráma és párizsi hangulat a szaunavilágban

Már a negyedik tengericsillagnak is vannak keresztszülei, ráadásul mindjárt három, győri sportcsillag lett keresztanyuka. A most még épülő, hét tengericsillagos új, vízi élménypark szauna világának kialakítása is jó úton halad.

Szigeti Sándor 2023.03.21.

Megőrzi és megújítja Hajós örökségét a vízi élménypark

Kétszeres olimpiai bajnok tervezője volt az egykori győri strandfürdőnek, ezt az építészeti örökséget pedig a Modern Városok Programban megvalósuló Győri Vízi Élménypark óvja, megbecsüli, sőt új funkciókkal látja el.

Hirdetés