Címke: győri eto uni fkc
Hirdetés
Győr+ 2024.02.21.

Kiütéses siker a Kecskemét ellen

Az NB IB-s bajnoki szezon 19. fordulójában a Kecskemét csapatát látta vendégül szerdán este az ETO-UNI FKC férfi kézilabda-csapata.

Győr+ 2024.01.01.

Mutatjuk mit kívánnak az új évre a férfi kéziseink!

A Győri ETO-UNI FKC csapata is elbúcsúztatta tegnap a 2023-as esztendőt, amely sportsikerekben bővelkedett. A 2024-es évnek is hasonló elszántsággal és lelkesedéssel vágnak neki a srácot, amelyről videóban beszéltek.

Szöveg és fotó: J. Kovács Andrea 2023.10.18.

A férfi kézilabdát népszerűsítették

A sportágat népszerűsítő programsorozatot indított a férfi kézilabdacsapat. A Győri ETO - UNI FKC játékosai és a klub ügyvezetője ma délelőtt a ménfőcsanaki Petőfi Sándor Általános Iskolában jártak, ahol a hetedik és a nyolcadik osztályos tanulóknak mutatták be szeretett sportjukat.

Pécskai István 2023.10.02.

ETO: női és férfi kéziseink is nyertek

Városunk Bajnokok Ligájában szereplő női és most még a második vonalban menetelő férfi kézilabda csapata is nyerni tudott a hétvégén.

Nagy Roland 2023.09.28.

A Cegléd ellen is győzelemre készül a Győri ETO UNI FKC

A férfi kézilabda NB1/B-ben négy forduló után a tabella első helyen áll a Győri ETO UNI FKC csapata. A zöld-fehérek eddig három meccset nyertek és egyszer döntetlent értek el a bajnokságban, amelynek végén szeretnének feljutni az élvonalba.

Pulai Sarolta 2023.09.12.

Győri ETO: fontos a társadalmi szerepvállalás

Nem először fordul már elő a győri férfi kézilabda csapat életében, hogy a gárda egységesen, önkéntes munkát vállal. Ez alkalommal a Győri ETO-UNI FKC felnőtt csapata az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Kálóczy téri telephelyén segített.

Pécskai István 2023.09.07.

A bahreini válogatott ellen játszik a Győri ETO-UNI FKC

A Győri ETO-UNI FKC különleges mérkőzésre készül: Bahrein nemzeti válogatottja lép pályára a zöld-fehér férfikézilabda-csapat szeptember 11-én. A bahreiniek Magyarországon edzőtáboroznak, készülnek az Ázsia-játékokra. A tornára való hangolódás fontos állomása lesz a győri barátságos mérkőzés, amelyet szeptember 11-én, hétfőn 17 órakor rendeznek a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Hirdetés