Győzelemmel zárták az évet a férfi kézilabdázók

Pulai Sarolta Fotó: MekliZ Fotó
2023.12.16. 09:05

A 2023-as év utolsó mérkőzését hazai pályán játszotta a Győri ETO - UNI férfi kézilabdacsapata. A Vecsést fogadták a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

A 2023-as év utolsó mérkőzése ismét győzelmet hozott a Győri ETO-UNI FKC-nek.  A félidőben két góllal vezetett a hazai együtt, mely a második félidőben fel javult játéknak köszönhetően 35-29-re győzött Vecsés ellen a Bencze József vezette alakulat.

A találkozó két Varga védéssel indult, majd az első hazai találatot Szabados szerezte. A huszadik percre sikerült három gólos előnyt kidolgoznia a fehér mezeseknek, de gyors támadásokkal felzárkózott a Vecsés. A félidő végére a győri együttes Koncz és Mátés góljainak köszönhetően 16-14-es eredménnyel vonulhattak szünetre.

A második játékrészben is fej-fej mellett haladtak a csapatok, és a vendégek a saját játékukat erőltették az ETO-ra. A győri alakulat azonban nem megrázta magát, és az 55. percben már 30-27-de vezetett. A lendület tovább folytatódott és végül magabiztos hat gólos győri győzelem született a találkozón. 

Ezzel a győzelemmel győri együttes vezeti a NBI/B tabelláját. 

Bencze József vezetőedző így értékelte a találkozót:

„Gratulálok a csapatoknak, nehéz mérkőzés volt, mi nehezen vettük fel a ritmust, tulajdonképpen a 40. percig nem tudunk ellenszert találni a Vecsés kellemetlen játékstílusára. A végére azonban megmutattuk, hogy mit tudunk, és magabiztosan tudtuk befejezni a mérkőzést, és lezárni az évet. Köszönjük a szurkolóink biztatását ezen a mérkőzésen és egész évben. Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánunk, és találkozunk jövőre!”

Galéria: MekliZ Fotó

TV-s szerkesztő: Pulai Sarolta

Kapcsolódó témák: #férfi kézilabda | #Győr | #győri eto uni fkc | #híradó |