Címke: Győri ETO HC
Hirdetés
Nagy Roland 2022.10.19.

Indul a koriszezon: november elején nyit a jégpálya

Az UNI Győr ETO HC jégkorongcsapata a második vonalban kezdte el a felnőttbajnokságot, az egyesület utánpótlás gárdái pedig továbbra is sikeresen szerepelnek. Nem csak a klub játékosainak létszámán mérhető az, hogy mennyire népszerűek a jeges sportok Győrben. Minden évben rengetegen élnek a közönségkorcsolyázás lehetőségével, amely november első hétvégéjétől ismét beindul. A jeges témákról Nagy Ákossal, az UNI Győr ETO HC ügyvezetőjével beszélgettünk.

Szigeti Sándor 2022.04.02.

Holnap rajtol az U18-as női hoki vb Győrben

A covid-járvány miatt a nemzetközi szövetség kétszer is elhalasztotta, de mostanra már semmi akadálya nincs, hogy Győr divízió I/A női jégkorong világbajnokságot rendezzen. Az U18-as női vb a Nemak Jégcsarnok eddigi legrangosabb nemzetközi eseménye lesz.

Pécskai István 2022.02.23.

Hazai jégen tehet nagy lépést a továbbjutás felé az ETO

Bravúros diadalt aratott az UNI Győr ETO HC csapata a jégkorong-Erste-ligában. A zöld-fehérek idegenben verték 2-1-re a DVTK Jegesmedvéket a play-off-kvalifikáció második mérkőzésén, kedden. A három nyert meccsig tartó párharc állása jelenleg 1-1, a győriek csütörtökön hazai pályán fogadják a miskolciakat.

Győr+ 2021.11.29.

Nem sikerült felvenniük a ritmust

Erdélyi túrájuk után immár hazai pályán láthatta újra a közönség az UNI GYŐR ETO HC csapatát, a MAC HKB Újbuda együttesét fogadták pénteken a Nemak Jégcsarnokban.

Hirdetés