Címke: Győri ETO HC
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.07.14.

Olimpikon lehet a kis zseni

Dominik csupán nyolc éves, de megkülönböztetett figyelmet érdemel az úszósikerei miatt is. Egy éve ugrott először medencébe amatőr sportolóként, a versenyein mindig éremszerző pozícióban végez, így bátran jelenthetjük ki: akár az olimpián is találkozhatunk nevével a jövőben.

Nagy Roland 2024.04.22.

Csapatot épít a curling

Szinte észrevétlenül lett egyre népszerűbb Magyarországon, és ma már nálunk is a legkedveltebb téli sportok egyike. Négy évente, amikor az olimpia kerül a sportközvetítések középpontjába, ott van a nézettségi listák elején. Idehaza sokáig a curling létezéséről sem tudtunk, pedig látványos, egyszerű szabályokkal játsszák, a mérkőzéseken pedig főszerepet kap az ügyesség, a precizitás, és a stratégia, a taktika is. A curling Győrben is otthonra talált.

Győr+ 2023.03.20.

ETO HC: megvan a bronzérem az Andersen Ligában!

Szombaton este rendezték a mindent eldöntő mérkőzést, melyen az Andersen Liga 2022/23-as szezonjának bronzérme volt a tét. Az ETO HC a Nemak Jégcsarnokban fogadta a DAB-ASP csapatát. Minden adott volt egy igazán nagyszerű estéhez, és nem is kellett csalódniuk a győri drukkereknek.

Nagy Roland 2022.10.19.

Indul a koriszezon: november elején nyit a jégpálya

Az UNI Győr ETO HC jégkorongcsapata a második vonalban kezdte el a felnőttbajnokságot, az egyesület utánpótlás gárdái pedig továbbra is sikeresen szerepelnek. Nem csak a klub játékosainak létszámán mérhető az, hogy mennyire népszerűek a jeges sportok Győrben. Minden évben rengetegen élnek a közönségkorcsolyázás lehetőségével, amely november első hétvégéjétől ismét beindul. A jeges témákról Nagy Ákossal, az UNI Győr ETO HC ügyvezetőjével beszélgettünk.

Szigeti Sándor 2022.04.02.

Holnap rajtol az U18-as női hoki vb Győrben

A covid-járvány miatt a nemzetközi szövetség kétszer is elhalasztotta, de mostanra már semmi akadálya nincs, hogy Győr divízió I/A női jégkorong világbajnokságot rendezzen. Az U18-as női vb a Nemak Jégcsarnok eddigi legrangosabb nemzetközi eseménye lesz.

Pécskai István 2022.02.23.

Hazai jégen tehet nagy lépést a továbbjutás felé az ETO

Bravúros diadalt aratott az UNI Győr ETO HC csapata a jégkorong-Erste-ligában. A zöld-fehérek idegenben verték 2-1-re a DVTK Jegesmedvéket a play-off-kvalifikáció második mérkőzésén, kedden. A három nyert meccsig tartó párharc állása jelenleg 1-1, a győriek csütörtökön hazai pályán fogadják a miskolciakat.

Győr+ 2021.11.29.

Nem sikerült felvenniük a ritmust

Erdélyi túrájuk után immár hazai pályán láthatta újra a közönség az UNI GYŐR ETO HC csapatát, a MAC HKB Újbuda együttesét fogadták pénteken a Nemak Jégcsarnokban.

Hirdetés