Címke: győr-szol
Hirdetés
Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.03.27.

Piac 6-tól 6-ig! Ez a jövő?

Szerdán reggel 6-tól, este 6-ig van nyitva a győri Vásárcsarnok, a hosszabb nyitva tartást délután gyerekprogramok egészítik ki, a legkisebbeket tojáskeresésre várják a kereskedők. Húsvét közeledtével egyre nagyobb a forgalom a csarnokban, főleg a friss, hazai zöldség fogy nagyon, de természetesen a sonkaféleségek is kelendőek a piacon.

Győr+ 2024.03.25.

Megkezdődött a fűnyírás a zöldterületeken

A Győr-Szol Zrt. Városüzemeltetési és Kivitelezési Igazgatóságának kiemelt tavaszi feladata a közterületi fűnyírás. A szolgáltató koordinálásában – részben a vállalat saját állományával, részben szerződéses partnerek bevonásával – a szokásosnál jóval korábban, március közepén teljes kapacitással megkezdődött a fűnyírás a városi zöldterületeken.

Győr+ 2024.03.20.

Termelői piacot tartanak a Virágpiacon

Az idei év első termelői piacát március 21-én, csütörtökön tartják a Virágpiacon. Ettől a dátumtól számítva, minden csütörtökön várják itt a termelők a vásárlókat reggel 8 órától délután 14 óráig.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.03.13.

Extra húsvét a csarnokban

Idén nem csak a kiváló minőségű termékpaletta miatt lesz extra a húsvét a győri vásárcsarnokban. Erről a létesítmény népszerű kereskedője számolt be a Győr+ Médiának. Markó Vendel kiemelte, március 27-én, szerdán „Csarnok 6-tól 6-ig” fantázianéven, kivételesen este 18 óráig várják majd a vásárlókat, sőt aznap tojásfestés és keresés is lesz délután a piacon. De a húsvétvasárnap előtti napon is lesz program a csarnoknál.

Földvári Gabriella 2024.02.16.

Jótékony kőleves főtt a vásárcsarnoknál

Jótékony levesfőzést és levesosztást szerveztek pénteken a győri vásárcsarnokban. A piac néhány zöldség-gyümölcs és húskereskedője a Kőleves című mese alapján összeadta az alapanyagokat és mintegy 300 adag levest készíttettek el a korábbi csarnokbeli lecsófőző verseny győztesével. A leveseket 100 forintért kínálták a piacra látogatóknak, a befolyt összeggel pedig a Lurkó Alapítványt támogatják a jótékony kereskedők.

Zombai-Kovács Ákos 2024.02.15.

Piaci levesosztás jótékony céllal

Jótékony levesfőzés és levesosztás lesz pénteken a győri vásárcsarnokban. A piac néhány zöldség-gyümölcs és húskereskedője gondolt egy nagyot, kitalálták, hogy a Kőleves című mese ötletét követve összeadják az alapanyagokat és mintegy 300 adag ízletes levest készíttetnek a korábbi csarnokbeli lecsófőző verseny győztes séfjével. A leveseket jelképes összegért kínálják a piacra látogatóknak, a befolyt összeggel pedig a Lurkó Alapítványt támogatják a jótékony kereskedők.

P. Csapucha Adrienn 2024.02.14.

Kéthetente szerdánként Győrről a győrieknek

A megszokottaktól eltérő napon kereste fel rádiónkat dr. Dézsi Csaba András, aki ezentúl ugyancsak kéthetente, ám szerdánként érkezik majd polgármesteri vizitre stúdiónkba. A városvezető a modern mentőállomás fontosságáról beszélt elsőként, de egy ugyancsak kiemelt témáról, a lakáshelyzetről is kérdezték a műsorvezetők, végezetül pedig a sportélet is terítékre került.

P. Csapucha Adrienn 2024.01.18.

Dr. Dézsi: „A köztisztaságban, a közbiztonságban és a közlekedésben nem lehet alkut kötni!”

Bővelkedett témában az év második polgármesteri vizitje. Csütörtökön ugyanis ismét rádiónk stúdiójába látogatott dr. Dézsi Csaba András, aki az aktualitások között beszélt a belvízhelyzetről, a parkolóhelyek fejlesztéséről, de a Városrendészet meglétének jelentősége és a köztisztaság is szóba került a közel egy órás találkozón.

Hirdetés