Címke: győr-szol
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.11.11.

A Győr-Szol a télre és a hóra is felkészült

November 15-től a helyi utakért felelős Győr-Szol is téli üzemmódra áll át. Ezt jelentették be pénteken, a társaság Rozgonyi utcai telephelyén tartott téli gépszemlén, ahol a városüzemeltetésért is felelős alpolgármester személyesen győződött meg a szakemberek és géppark felkészültségéről. Radnóti Ákos kiemelte, bármilyen időt is hoz az előttünk álló tél, a Győr-Szol felkészülten várja az időszakot.

Földvári Gabriella 2022.11.08.

Fákat kaptak az újszülöttek

A Győrkőcliget újabb, mintegy 80 facsemetével gyarapodott, melyeket kedden, a hagyományokhoz híven dr. Dézsi Csaba András polgármester, Szeles Szabolcs és Radnóti Ákos alpolgármesterek közreműködésével ültettek el a DAC-pálya mellett, a marcalvárosi kiserdő részeként.

Zombai-Kovács Ákos 2022.10.07.

Nagyon elszállt a piacokon a burgonya ára

Nagyon elszállt a magyar krumpli ára a hazai piacokon, már most legalább 40-50 százalékos drágulás tapasztalható. A terméscsökkenés miatt van ekkora árnövekedés, ami a kereskedők szerint még csak a kezdet. Az import burgonya sem olcsóbb a hazainál, mint ahogy a hagyma is többe kerül, mint ilyenkor ősszel általában. Az árusok már nagyon várják az import déli gyümölcsöket, ami ugyancsak többe fog kerülni, de legalább komoly forgalomnövekedést hozhat.

Hirdetés