Címke: győr-szol
Hirdetés
Csapucha Adrienn 2023.03.10.

Felelősségteljes, jövőbe mutató faültetés

Az Envases Hungary Kft. jóvoltából 16 darab díszkörte és 16 darab vérjuhar fát ültettek ki a Győr-Szol munkatársai a Hűtőház utca és a Hecsei út kereszteződésénél. Az ültetésben a terület önkormányzati képviselői dr. Sík Sándor és Hajtó Péter is segédkeztek pénteken. Mint mondták, öröm, hogy a környezettudatos szemlélet egyre több Győrben működő céget sarkall ilyen és ehhez hasonló kezdeményezésekre.

Győr+ 2023.02.26.

Bravúros Győr-Szol tekesiker a Kaposvár ellen

A teke Szuperligában szombaton felsőházi rangadóra került sor. Az ősszel három válogatott játékossal megerősödött, dobogós helyen álló, bombaerős Kaposvár látogatott Győrbe.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.02.15.

Piac: az erős január után tovább nőnek az árak

2023 januárjában több mint 25 százalékkal haladták meg a fogyasztói árak az egy évvel korábbit, ez derül ki a KSH friss adataiból. A számok alapján az élelmiszerek 44 százalékkal drágultak egy év alatt. Az áremelkedések ellenére a Vásárcsarnok Győr+ Média által megkérdezett kereskedői meglepően erős januárt zártak. A piacosok a jövőt illetően is bizakodóak, pedig ők is tapasztalják, hogy az árak tovább robognak felfelé.

Győr+ 2023.01.23.

Metszik a fákat a közterületeken

A növények nyugalmi időszakát kihasználva fametszési munkákat végeznek ezekben a hetekben a Győr-Szol Zrt. munkatársai a közterületeken.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.01.16.

Jó közepes évet zártak a csarnok kereskedői

Szokás szerint hullámzó volt a forgalom, ennek ellenére jó közepes évet zártak a Vásárcsarnok kereskedői. Az árusok kiemelték, egyre többen ismerik fel, ha egy kicsit drágábban is lehet beszerezni a termékeket a piacon, akkor is megéri, mert biztosan finom, minőségi és többségében hazai árucikkek kerülnek a családok asztalára.

Zombai-Kovács Ákos 2022.11.11.

A Győr-Szol a télre és a hóra is felkészült

November 15-től a helyi utakért felelős Győr-Szol is téli üzemmódra áll át. Ezt jelentették be pénteken, a társaság Rozgonyi utcai telephelyén tartott téli gépszemlén, ahol a városüzemeltetésért is felelős alpolgármester személyesen győződött meg a szakemberek és géppark felkészültségéről. Radnóti Ákos kiemelte, bármilyen időt is hoz az előttünk álló tél, a Győr-Szol felkészülten várja az időszakot.

Földvári Gabriella 2022.11.08.

Fákat kaptak az újszülöttek

A Győrkőcliget újabb, mintegy 80 facsemetével gyarapodott, melyeket kedden, a hagyományokhoz híven dr. Dézsi Csaba András polgármester, Szeles Szabolcs és Radnóti Ákos alpolgármesterek közreműködésével ültettek el a DAC-pálya mellett, a marcalvárosi kiserdő részeként.

Zombai-Kovács Ákos 2022.10.07.

Nagyon elszállt a piacokon a burgonya ára

Nagyon elszállt a magyar krumpli ára a hazai piacokon, már most legalább 40-50 százalékos drágulás tapasztalható. A terméscsökkenés miatt van ekkora árnövekedés, ami a kereskedők szerint még csak a kezdet. Az import burgonya sem olcsóbb a hazainál, mint ahogy a hagyma is többe kerül, mint ilyenkor ősszel általában. Az árusok már nagyon várják az import déli gyümölcsöket, ami ugyancsak többe fog kerülni, de legalább komoly forgalomnövekedést hozhat.

Hirdetés