Hirdetés
Címke: Graboplast Győri VSE
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2021.06.28.

Kajak-kenusokat köszöntött a városvezetés

Dr. Dézsi Csaba András polgármester és Radnóti Ákos, sportot is felügyelő alpolgármester Balla Virágnak, Takács Kincsőnek és a Győri Vízisport SE elnökének, Kocsis Róbertnek adott át ajándékcsomagot az önkormányzat nevében.

mti 2021.06.04.

Győri arany és ezüst a kajak-kenu Eb-n

A kenus Balla Virág második lett 500 méter egyesben, a mai nap zárásaként pedig Kopasz Bálint megnyerte a kajak egyesek 500 méteres versenyét.

Németh Boglárka 2021.06.01.

A Graboplast továbbra is támogatja a GYVSE-t

Az idei évre szóló támogatói dokumentum aláírása ma történt a Csónakházban. A névadó Graboplast már több, mint 10 éve támogatja az egyesületet és ez továbbra sem változik, sőt idén az eddigi éveknél nagyobb összeggel.

mti 2021.05.31.

Varga Ádám a párosra koncentrál

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöksége hétfőn elfogadta a hétvégi gyorsasági és parakenu Európa-bajnokságra utazó csapat névsorát.

mti 2021.05.14.

Kopasz Bálint dupla győzelemmel a döntőben

A világbajnoki címvédő Kopasz Bálint az előfutam után a délutáni középfutamot is magabiztos versenyzéssel nyerte K-1 1000 méteren a szegedi kajak-kenu világkupán, így készülhet a szombati döntőre.

Győr+ 2021.05.08.

Újabb két győri arany a maraton magyar bajnokságról

A Csay Renáta - Czéllai-Vörös Zsófia páros, valamint Erdélyi Tamás is a dobogó legfelső fokára állhatott fel délelőtt a Győrben zajló kajak-kenu országos maraton bajnokság szombati második napján. Boros Adrián a tegnapi arany után egy szépen csillogó ezüsttel folytatta.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat