Címke: Graboplast Győri VSE
Hirdetés
MTI 2022.08.19.

Két győri bronzérem a Multisport Eb-ről

A Mizsér Márk, Béke Kornél, Erdőssy Csaba, Erdélyi Tamás összeállítású kajaknégyes bronzérmet szerzett pénteken 1000 méteren a müncheni multisport Eb keretében zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

Szigeti Sándor 2022.08.18.

Győriek a Multisport Eb-n

A mai nappal a kajak-kenusok számára is megkezdődnek a küzdelmek a müncheni Multisport Európa-bajnokságon. Öt győri versenyzőnek is drukkolhatunk.

Szigeti Sándor 2022.07.09.

Vízpart, napsütés, vakáció!

Idén is több száz gyermek ismerkedik az evezéssel a győri kajak-kenu szakosztály nyári táborában.

Győr+ 2022.07.07.

Végleges a sprint keret

Népes csapattal indulhat az idei gyorsasági kajak-kenu világversenyeken a Graboplast Győr, ahol kivételesen a VB megelőzi az EB-t. Kopasz Bálint, Takács Kincső, Kiss Balázs, Erdélyi Tamás, Erdőssy Csaba és a parakajakos Török Dávid is bekerült az utazó keretbe.

MTI 2022.06.24.

Kopasz Bálint bebiztosította a Vb és Eb részvételét

Az egy hónappal ezelőtti első, szegedi válogatón az olimpiai bajnok Kopasz Bálint magabiztosan nyert K-1 1000 méteren, és ezúttal sem talált legyőzőre. Ezzel pedig bebiztosította részvételét a a soron következő világ- és Európa-bajnokságon

Győr+ 2022.06.22.

Ifjú győri tehetségek a kajak-kenu Eb-n

Két győri versenyző is indul a belgrádi ifjúsági és U23-as gyorsasági kajak-kenu Európa-bajnokságon. Mindketten most kerültek fel az idősebb korosztályba, és máris kivívták a csapattagságot.

Győr+ 2022.06.02.

Továbbra is a győri kajak-kenu névadó szponzora a Graboplast

Névadó főszponzorként immár tizenhat éve támogatója a győri Graboplast Padlógyártó Zrt. az ország egyik legeredményesebb klubját, a Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu szakosztályát. Az erről szóló éves szponzori szerződést, ma írta alá Jancsó Péter a Graboplast elnök-vezérigazgatója, és Weisz Róbert a Graboplast Győri Vízisport Egyesület társelnöke.

Hirdetés