Címke: Graboplast Győri VSE
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.02.23.

Korábban kezdődött az idei kajakszezon

Idén korábban kezdődött meg a tavaszi szezon a győri kajak-kenusok számára, akik kihasználva a jó időt már vízre tették hajóikat.

Szigeti Sándor 2023.10.12.

Évadzáró kajak-kenu versenyt rendeztek Győrben

Remek időjárás, nagyszerű versenyek, hatszáz adag gulyás, és ugyanennyi résztvevő – kiváló hangulatú regionális évadzárót rendezett a Graboplast Győri VSE.

Szigeti Sándor 2023.09.22.

Kadler Gusztávra emlékeztek a Győri Vízitelepen

Szeptember 19-én volt négy éve, hogy elhunyt a magyar és a győri kajak-kenu sport ikonikus alakja, sportvezetője, Kadler Gusztáv. Győr korábbi díszpolgárának emléke előtt főhajtással tisztelegtek a kajak-kenusok.

Szigeti Sándor 2023.09.07.

18 évesen a világ tíz legjobbja között

A tizedik helyen zárta a kajak maraton világbajnokságot a felnőttek mezőnyében a mindössze 18 esztendős, rendkívül tehetséges győri kajakos, Kolozsvári Brúnó.

Szigeti Sándor 2023.08.30.

Négy győri kajakossal rajtol a maraton világbajnokság

Éppen csak véget ért a gyorsasági kajak-kenu világbajnokság, holnap máris kezdődik a maraton vb Dániában! Csütörtöktől vasárnapig négy győri versenyzőnek drukkolhatunk az újabb világeseményen, Kolding városában.

Szigeti Sándor 2023.08.28.

Kopasz Bálint a vb-sikerekről: visszatért az erőm!

Egy kisebb sérülés és egy makacs fertőzés is hátráltatta az év első felében Kopasz Bálint felkészülését, aki a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon két éremmel tette le a névjegyét.

Győr+ 2023.08.27.

Takács Kincső világbajnoki negyedik

A Graboplast Győri VSE kenusa, Takács Kincső negyedik helyen zárt a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon Hajdú Jonatánnal a kenu mix kettesek 500 méteres döntőjében.

Hirdetés