Hirdetés
Címke: Graboplast Győri VSE
Hirdetés
mti 2021.09.16.

Kopasz Bálint és a Balla-Takács duó is döntős a dániai vb-n

Remekül kezdték a koppenhágai kajak-kenu világbajnokságot a magyar versenyzők: a délelőtt első felében vízre szállt három egység mindegyike olyan helyen végzett az előfutamában, amellyel kihagyhatja a középfutamot, s már készülhet a szombati döntőre.

Ficsór Dávid 2021.08.23.

A főszponzor is büszke a bajnokra

Röviddel azután, hogy a városvezetés köszöntötte a Tokióban kiválóan szerepelt győri olimpikonokat, egyiküket, az aranyérmet lapátoló Kopasz Bálintot egy másik helyen is felköszöntötték.

Németh Boglárka 2021.08.10.

A kajak-kenus győri olimpikonokat fogadták a vízitelepen

Kopasz Bálint, olimpiai aranyérmes kajakos, Balla Virág és Takács Kincső olimpiai ötödik helyezett kenusok sétahajóval érkeztek a Győri Vízitelepre kedden délután. Hatalmas ováció és tömeg fogadta a győri versenyzőket. A Kajak-Kenu SE tagjai felemelt lapáttal várták a sportolókat, akik edzőikkel Kopaszné Demeter Irénnel és Szabados Krisztiánnal érkeztek.

Zombai-Kovács Ákos 2021.06.28.

Kajak-kenusokat köszöntött a városvezetés

Dr. Dézsi Csaba András polgármester és Radnóti Ákos, sportot is felügyelő alpolgármester Balla Virágnak, Takács Kincsőnek és a Győri Vízisport SE elnökének, Kocsis Róbertnek adott át ajándékcsomagot az önkormányzat nevében.

mti 2021.06.04.

Győri arany és ezüst a kajak-kenu Eb-n

A kenus Balla Virág második lett 500 méter egyesben, a mai nap zárásaként pedig Kopasz Bálint megnyerte a kajak egyesek 500 méteres versenyét.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat