Bakonyi harcsa „Koksza” módra
Kovacsics „Koksza” István a Panír konyhafőnöke a győri vásárcsarnokban főz bakonyi harcsát. A magyaros ételt séfünk ezúttal nem klasszikus módon tejföllel, hanem a manapság népszerű medvehagymával készíti el.
Kovacsics „Koksza” István a Panír konyhafőnöke a győri vásárcsarnokban főz bakonyi harcsát. A magyaros ételt séfünk ezúttal nem klasszikus módon tejföllel, hanem a manapság népszerű medvehagymával készíti el.
Panír című műsorunkban nézőink testközelből láthatják, hogyan áll össze egy Michelin-csillagos vacsoraest.
Kovacsics ,,Koksza” István, a Révész séfje ezúttal ünnepi ételek receptjeit osztotta meg velünk.
A tokány a magyar konyha egyik legősibb húsfélesége. Sokféle változata van, mert a hozzávalókat úgy variálhatjuk, ahogyan nekünk jól esik.
Készül a megye KicsiNagykövete és KicsiAttaséi a diplomáciai verseny döntőjére. Feladatuk egy videó film elkészítése, melyben egy neves séffel készítenek el egy magyaros ételt.
A panír séfje a chilis bab egyszerűsített változatát mutatja be.
A panír séfje egy könnyű desszertet hoz el nekünk.
Koksza séf ezúttal ismét olaszos ízekkel kombinál.
Koksza séf most egy olyan pizzát mutat nekünk, amely szinte gyorsabban elkészül, mint a fagyasztott.