Címke: főzés
Hirdetés
Győr+ 2024.01.18.

Panír: készítsünk pasta all’arrabbiata-t!

Egy igazi tradicionális olasz tészta kerül a Panír középpontjába. Egyszerű és könnyen elérhető alapanyagokból áll össze a mediterrán fogás. Egy kis fokhagyma, paradicsom, friss petrezselyem és jóféle tészta, és szinte már is kész a pasta all'arrabbiata.

Győr+ 2023.11.30.

Panír: készítsünk „hambundáskenyeret”!

Egy kiadós reggelit készít el nekünk Koksza séf, aki két népszerű ételt kombinál. Ki ne szeretné a hamburgert és a bundás kenyeret? Ennek az extra változata egészen biztos, hogy kiváló napindító, és bőven gondoskodik a szükséges kalória mennyiségről is.

Csollán Tamara 2023.11.03.

Novemberben is Panírozunk!

Novemberben a népszerű külföldi konyhák nemzeti ételei is megjelennek a Panír című gasztronómiai magazinunkban. Török, olasz, arab és egyéb finomságokból is ad ízelítőt Kovacsics „Koksza” István konyhafőnök.

Csollán Tamara 2023.11.02.

Panír: tárkonyos csirkeragu leves

Ha szeretjük a leveseket, ez az adás, most nekünk szól! A Panír séfje ezúttal egy tartalmas tárkonyos csirkeragu levessel készült.

Győr+ 2023.10.27.

Kelemen Roland nyerte a Bocuse d’Or hazai döntőjét

Lezajlott a Bocus d’Or magyarországi döntője a Hungexpón. Az idei versenyen 4 csapat mérte össze tudását Hack Barnabás, Balog Szabolcs, Kelemen Roland és Molnár Bence vezetésével. A norvégia világversenyre való felkészülés szellemében ezúttal a tenger gyümölcsei és a lazac kapta a főszerepet.

Kárpát Zsolt 2023.10.19.

Panír: Tenger gyümölcsei spagetti  

A tengerparti hangulatot idézi meg Koksza séf ezzel az étellel. Ráadásul könnyű dolgunk van, hiszen ma már nem gond beszerezni a hozzávalókat. A tengeri herkentyűkből szerencsére szinte minden élelmiszerüzletben nagy a választék, amit kedvünk szerint variálhatunk.

Csollán Tamara 2023.09.07.

 Panír: cheddar sajtos csirkemell jázmin rizzsel 

Nem véletlenül népszerű a csirkemell, hiszen ezerféleképpen el lehet készíteni. A Panírban séfünk egy-két pofonegyszerű megoldással dobja fel ezt a fogást, amit érdemes kipróbálni. Ráadásul a hétköznapok rohanásában, mindössze 15 perc alatt megfőzhető ez az étel.

Kárpát Zsolt 2023.08.10.

Sertéskaraj Budapest raguval 

A lecsószezonban Koksza séf sem megy el a finom magyar alapanyagok mellett, és a 80–as évek magyar „sztárételét”, a Budapest ragus karajt készíti el. Ennek a fogásnak a lelke a friss paradicsom, a paprika és a hagyma. A lecsó szerelmesei egészen biztos, hogy imádni fogják ezt az ételt.

Herkely Ákos 2023.07.20.

Mi kerüljön a grillre?

Kovacsics "Koksza" István chef látogatta meg stúdiónkat, aki a nyári grill ételeket taglalta változatosan úgy, hogy összefutott a nyál a kedves hallgatók szájában.

Szöveg és fotó: Kárpát Zsolt 2023.07.13.

Panír: Thai csirke üvegtésztával 

Koksza séf a távol-kelet ízeit hozza el nekünk. Ráadásul egy olyan fogást készít el, ami néhány perc alatt összedobható. A különleges alapanyagokat, mint például a fafülgombát, csiperkével vagy egyéb hasonló hozzávalóval helyettesíthetjük, a végeredmény garantáltan fogunkra való lesz.

Hirdetés