Címke: Final Four
Hirdetés
Győr+ 2023.06.04.

Fotókon az ünneplés pillanatai: BL-bronzérmes az Audi ETO!

Marcali Gábor és O. Jakócs Péter kollégánk egész hétvégén a BL Final Four helyszínén dolgozott. A bronzmérkőzést követően természetesen az önfeledt győri ünneplés pillanatait is megörökítették! Képgaléria!

Szigeti Sándor 2023.06.04.

Ambros Martín: „Kudarcot vallottam”

Még a meccs hatása alatt, közvetlenül a bronzmérkőzés lefújása után rendkívül érzelmes és önkritikus interjút adott Ambros Martín, a Győri Audi ETO KC távozó vezetőedzője.

Szigeti Sándor 2023.06.04.

Hozzátok a legnagyobb kereplőket! – szurkolóinak üzent az ETO

A csalódottság után már a mai bronzmeccsre készül a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata. A szurkolóknak azt írják: „Szükségünk lesz rátok! A csüggedés soha nem jó tanácsadó, ezért veszünk egy mély levegőt és megmutatjuk a világnak, milyen fából faragtak bennünket." Videót is készítettek!

MTI 2023.06.03.

BL-döntőben a Ferencváros!

A Ferencváros 2002 után ismét bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjába, miután 30-29-re legyőzte a dán Esbjerget a budapesti négyes döntő szombati elődöntőjében.

Győr+ / MTI 2023.06.03.

Drámai végjáték után a bronzért csatázhat az ETO

Félelmetes iramban kezdett be a címvédő Vipers az ETO ellen Bajnokok Ligája négyes döntő első szombati mérkőzésén. Ambros Martín tanítványai óriásit küzdöttek a második félidőben, de vasárnap a bronzért csatáznak majd.

Győr+ 2023.06.03.

A Vipersen keresztül vezet az út a döntőbe – itt a BL-menetrend!

A szezon legjobban várt hétvégéjéhez érkezett a Győri Audi ETO KC. Az EHF Bajnokok Ligája FINAL4-ban ma délután 15.15-től a tavalyi győztes norvég Vipers Kristiansand lesz az ellenfél. A Győr+ Média a nap folyamán többször is jelentkezik a helyszínről!

Hirdetés