Ambros Martín: „Kudarcot vallottam”

Szigeti Sándor Fotó: O. Jakócs Péter
2023.06.04. 17:07

Még a meccs hatása alatt, közvetlenül a bronzmérkőzés lefújása után rendkívül érzelmes és önkritikus interjút adott Ambros Martín, a Győri Audi ETO KC távozó vezetőedzője.

Nagyon nehéz hétvége volt, különösen a tegnapi nap miatt, hiszen azzal a reménnyel érkeztünk, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját. Szerencsére a tegnapi naphoz képest teljesen mást hoztunk, jobban játszottunk. Sajnos az első félidő után kicsit leültünk, és szorossá tettük magunknak a bronzcsatát. Utolsó alkalommal vezettem a Győri Audi ETO KC csapatát, és úgy érzem, hogy az elmúlt két évben kudarcot vallottam, hiszen azért érkeztem, hogy ismét Bajnokok Ligáját nyerjek a Győrrel, ami nem sikerült. Ettől függetlenül nagyon hálás vagyok mindenkinek, minden győri lakosnak, az összes szurkolónknak, a lányoknak és az egész csapatnak. Nagyon hálás vagyok, mert Győr és a győriek a részemmé váltak” – nyilatkozta a Sport 1 TV kamerájának a spanyol tréner.

A nyilatkozatot követően Ambros Martín ismételten megköszönte az MVM Dome győri közönségének a biztatást, és hogy végig a csapat mellett álltak.

Kapcsolódó témák: #Audi ETO KC | #Bajnokok Ligája | #Final Four |