Címke: fiatalok
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.06.18.

„Tudni kell nemet mondani a kamaszoknak!”

Itt a nyár, sokaknak az önfeledt szabadság évszaka. Így nagyon is aktuális, hogy foglalkozzunk a fiatal lányokat érintő nőgyógyászati témákkal, amely természetesen a szülőket is érinti. Dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász nem csak orvos és nő, hanem kétgyermekes édesanya is, így bőven van rálátása a kérdéskörre.

MTI 2023.01.18.

Megemelték a sikeres nyelvvizsga díjához nyújtott támogatást

A korábbi 50 ezer forintról 58 ezer forintra emelkedett januártól az első sikeres nyelvvizsga díjához nyújtott kormányzati támogatás - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára szerdán az M1 aktuális csatorna műsorában.

Németh Boglárka 2022.12.07.

Beszélgess a Polgármesterrel!  

Dr. Dézsi Csaba András mindig is nyitott volt a fiatalok véleményére és szeretné őket aktívan bevonni azokba a győri ügyekbe, melyek őket is érintik. Szerda délután közel 20 középiskolás fiatal érkezett a Városháza dísztermébe, akik kérdéseket tehettek fel a város első emberének.

P. Csapucha Adrienn 2022.07.24.

Földre szállt fuvolista angyal

Keszei Johannának már a megjelenése is elbűvölő, ahogy pedig választott hangszerén, a fuvolán játszik, egészen földöntúlinak hat. Tehetségét persze mások is felfedezték, a győri fiatal augusztusban Berlinbe költözik, hiszen Daniel Barenboim zenekarába, a világhírű Staatskapelle társulatába nyert felvételt akadémista tagként.

Havassy Anna Katalin 2022.06.19.

A fiatalok biztonságáért ellenőrizték a Belvárost

A vakáció a szabadság érzését hozza el a fiatalok számára. A jó időben csábítanak a szórakozási lehetőségek, ám nem mindegy, hol és mit tesznek a tizennyolc éven alattiak. Leginkább önmaguk miatt jó, ha óvatosak. Ebben segítettek most hétvégén az egyenruhások, akik a belvárosban ellenőriztek.

Sándor Szigeti 2021.12.01.

Megkerült az eltűnt győri lány

Megkerült és már a családjával van az a tizenöt éves győri lány, akit eltűnés miatt keresett a rendőrség. A hírről a lány édesanyja tájékoztatta a Győrpluszt.

Hirdetés