Címke: Fekete István Iskola
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.08.04.

Fekete: festéssel készülnek a jelenléti oktatásra

Jelenleg festenek és takarítanak az adyvárosi Fekete István Általános Iskolában, ahol jelenléti oktatásra készülnek az új tanévben. Az intézmény igazgatója a Győr+ Médiának azt mondta, amíg a gyerekek tartalmasan töltik a szünidőt, addig a tanárok már a szeptemberben induló iskolaévre készülnek elő. Németh Péter kiemelte, tanítványaik sok táborban és más programokon kapcsolódnak ki, de igazából mindenki nagyon várja már a kevesebb, mint 4 hét múlva esedékes tanévnyitót.

Kárpát Zsolt 2022.05.17.

Különleges érmeosztás a Fekete suliban

Tovább folytatódott a 750-es érmeosztás. Dr. Dézsi Csaba András ezúttal a Fekete István Általános iskolába látogatott el és 9 fogyatékkal élő gyermeknek adta át a város „pénzét”.

Zombai-Kovács Ákos 2022.05.12.

Álomszép lett a Fekete Iskola új kézilabdapályája

A mintegy 1 milliárd forint értékű energetikai felújítás és az uszodafejlesztés után hivatalosan is átadták az adyvárosi Fekete István Általános Iskola kültéri kézilabdapályáját. A beruházás a Magyar Kézilabda Szövetség és Győr város összefogásával készült el, egy országos pályázat keretében. A 70 millió forint értékű modern pálya mostantól a verseny- és a tömegsportot, illetve a mindennapi mozgást segíti az intézményben. A pályaavatón ott volt a polgármester, az országgyűlési képviselő, az alpolgármester és a kézilabda szövetség megyei elnöke is.

Zombai-Kovács Ákos 2022.04.01.

Az új külső mellé új kézilabdapályát is kaptak

A korábban kívülről teljesen felújított adyvárosi Fekete István Iskola most vadonatúj kültéri kézilabdapályával is gazdagodott. A fejlesztést pénteken, egy bejárás keretében mutatták be a sajtónak. Az országgyűlési képviselő, a polgármester, az alpolgármester, valamint a körzet önkormányzati képviselője az iskola vezetőivel közösen nézték meg a 74 millió forintból készült modern pályát, majd a szintén a közelmúltban elkészült új uszodát is bejárták.

Hirdetés