Címke: Fehér Miklós
Hirdetés
HAK 2024.01.28.

Különleges képekkel emlékezett Fehér Miklósra a fotós

Húsz éve már annak, hogy 2004. január 25-én a győriek kedvelt játékosa, a Benfica és a magyar válogatott csatára Fehér Miklós tragikusan fiatalon elhunyt. Fedor János fotós különleges fotósorozattal emlékezett meg a mindig mosolygós focistáról.

Pécskai István 2024.01.25.

Fehér Miklósra emlékeztek

Már 20 éve nincs köztünk Fehér Miklós, az ETO és a Benfica tragikus sorsú focistája, aki 2004. január 25-én, egy portugál bajnoki mérkőzésen, a pályán vesztette életét.

Pécskai István 2023.12.17.

Örömfocival emlékeztek Fehér Miklósra

„Engem a futball megtanított győzni és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre..." - nyilatkozta Fehér Miklós 2000 októberében a Litvánia elleni 6-1-es győzelmet hozó vb-selejtezőt követően, miután három gólt szerzett. Gondolatai szellemében emlékeztek a tragikus sorsú, 2004-ben elhunyt győri csatárra a Fehér Miklós Emlékgálán.

Havassy Anna Katalin 2023.11.23.

Legendákkal közösen emlékezhetünk Fehér Miklósra

Nagyszabású gálává alakítva rendezik meg több év szünet után ismét a Fehér Miklós-emléktornát, amelyre december 17-én, az Audi Arénában kerül sor. A négy csapat részvételével megtartott eseményen a legendás győri játékos kortársai közül szinte mindenki részt vesz, igazi futballünnep, méltó emlékezés várja a szurkolókat.

Pécskai István 2023.11.16.

Örömmel jönnek a klasszisok a Fehér Miklós-emléktornára

Több év szünet után ismét megrendezik Győrben a Fehér Miklós-emléktornát. Az ETO legendás labdarúgója tragikusan fiatalon hunyt el 2004-ben. A zöld-fehér klub és a város is igyekszik méltóképpen őrizni az emlékét. Az önkormányzat szervezésében rendkívül magas színvonalú gálára kerül sor, amelyen az elmúlt évtizedek legjobb magyar játékosai lépnek pályára.

Hirdetés