Különleges képekkel emlékezett Fehér Miklósra a fotós

HAK Fotó: MLSZ
2024.01.28. 14:35

Húsz éve már annak, hogy 2004. január 25-én a győriek kedvelt játékosa, a Benfica és a magyar válogatott csatára Fehér Miklós tragikusan fiatalon elhunyt. Fedor János fotós különleges fotósorozattal emlékezett meg a mindig mosolygós focistáról.

Fehér Miklós elvesztése soha el nem múló fájdalom a labdarúgást és a sportot kedvelő emberek, a győriek szívében. Mikit mindenki szerette, közvetlen, mosolygós srác volt, aki nem felejtette el honnan indult, hová tártozik.

Sajnos már húsz esztendeje nincs köztünk. Hihetetlen hogy repül az idő… Hiszen mintha most lett volna, amikor a magyar válogatott címeres mezét magára öltötte.

Fedor János fotós, a Sportphoto Press Media nevű oldalán nem csak megható szavakkal, hanem különleges fotókkal is emlékezett a szomorú évfordulón az egykori kiválóságra, a csupa mosoly Fehér Mikire. Mi mást is mondhatnánk mi győriek a megható gesztust látva, mint hogy köszönjük a kedves és szívettépően fájdalmas felvételeket, gondolatokat!

Nemrég pedig újabb fotósorozatot töltött fel a oldalára, ahol Miki szintén a magyar válogatott szerelésében látható, a régi Puskás Ferenc Stadionban… Nem kevésbé különleges felvételek ezek, s visszaadnak néhány pillanatot, amelyeket soha nem feledünk…

Kapcsolódó témák: #emlékezés | #Fehér Miklós | #gyász | #labdarúgás |