Címke: fagyi
Hirdetés
Fotó és szerző: Venesz Klaudia 2024.03.12.

Újabb fagyisiker Ménfőcsanakról

Kelet-közép Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari szakkiállításán, a SIRHA-n rendezték meg a Gelato Festival World Masters verseny harmadik magyarországi selejtezőjét, ahol Felsődiósi István, az előző selejtező nyertesének alkotása sikerrel vett részt. A Kecskesajtos Füge Pisztácia Köntösben fantázianevű fagylalt remek visszajelzéseket kapott a kóstolóktól.

Mireider Máté 2023.03.20.

Édes’N – Az egykori Benedetto helyén nyílt Győr új fagyizója

Hétfőn az egykori, legendás Benedetto cukrászda helyén megnyitotta kapuit egy új süteményező és fagylaltozó. Dr. Dézsi Csaba András polgármester és Radnóti Ákos alpolgármester személyesen tesztelték a kínálatot. A városvezetők egy padot is kihelyeztek az újonnan nyílt vendéglátóhely mellé, hogy ezzel is segítsék azt, hogy a győriek élvezhessék a hely által kínált finomságokat.

Németh Boglárka 2022.05.26.

Rekordkísérlet: 250 Gárdonyis evett egyszerre fagyit

A Rotary Club országos Guinness Rekord kísérletre hívta az ország gyermekeit. Csütörtök délután 1 órakor országszerte 29.500 gyermek evett egyszerre jégkrémet. Győrben a Tulipános Iskola mellett a Gárdonyi Géza Általános Iskola 5-6 és 7. osztályosai, összesen 250-en emelték először a magasba a jégkrémet, majd pontban egy órakor elkezdődhetett a közös fagyizás.

Tóth Vivien 2021.07.21.

Ehet fagyit a kutya?

Sok gazdi előszeretettel kínálja meg kedvencét fagyival, hogy négylábú társa se maradjon ki a hűsítő finomság okozta élvezetekből. Egy kis kényeztetés nem árt nekik, azonban jó, ha tisztában vagyunk az egészségügyi kockázatokkal!

MTI 2021.07.15.

Fagylaltot hívnak vissza

A Metro Kereskedelmi Kft. visszahívja a forgalomból a 2,5 literes kiszerelésű Metro Chef Lemon Sorbet, Lime Sorbet elnevezésű termékeit - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön a honlapján.

Hirdetés