Címke: energiatakarékosság
Hirdetés
Győr+ 2024.04.05.

Folyamatos az igény a LED-re

Folyamatos az igény a lakossági LED-csere programra. Csütörtökön is az Olimpiai Sportparkban folytatódott az energiatakarékos izzók kiosztása.

Győr+ 2024.01.16.

Idén is folytatódik a LED-osztás!

Az energiatakarékos izzókat idén február nyolcadikán, csütörtökön vehetik át először az igénylők, az Olimpiai Sportparkban.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.11.14.

Audi iskola: energiahatékony épületet adtak át

A régi óvodaépületből alakítottak ki vadonatúj, modern és energiahatékony oktatási épületet a győri Audi Hungaria Iskolában, a fejlesztést kedden adták át, ünnepélyes keretek között. A mintegy 1, 4 milliárd forint értékű beruházáshoz a magyar állam közel 1 milliárd forinttal járult hozzá.

Földvári Gabriella 2023.10.24.

Négy intézmény kapott napelemes kiserőművet

A Zöld Győr szlogen jegyében, dr. Dézsi Csaba András polgármester kezdeményezésére napelemes kiserőművek telepítése kezdődött meg három és fél évvel ezelőtt a város kezelésében lévő épületeken. A cél az, hogy minden intézményre kerüljön napelem, így téve gazdaságossá, energiatakarékossá és környezetbaráttá a működtetésüket.

Győr+ 2023.04.06.

Folytatódott a LED-csereprogram

Ezen a csütörtök délutánon is sokan érkeztek az Olimpiai Sportparkba, ahol már várta őket az összekészített energiatakarékos izzókból álló csomag.

Németh Boglárka 2023.03.09.

Sikeres program: LED-be borult az egész város

Tavaly ősszel az országban elsőként indult útjára, népszerűsége pedig azóta is töretlen. Csütörtökön tovább folytatódott az ingyenes LED-csere program, ismét sokan mentek el az Olimpiai Sportparkba, hogy személyesen vegyék át energiatakarékos fényforrásaikat. Több mint 400 ezer darab korszerű LED talál gazdára a program keretében, ami 2022-ben a polgármester kezdeményezésére indult el, azóta pedig rengeteg követője is van a győri akciónak.

J. Kovács andrea 2023.03.06.

A legjobb energia, amit nem használunk el

A klímavédelemről tartottak szakmai találkozót a vármegyeházán. A rendezvényen emléklapot vehetett át Écs, Győrsövényháza, Kunsziget és Sopronhorpács polgármestere, mert az általuk vezetett településeken különösen sokat tettek az energiatakarékosságért és az élhetőbb környezetért.

Győr+ 2022.12.08.

Folytatódott a LED-osztás

Az ingyenes LED-osztás Győrben december 8-án is folytatodott az OSP-ben, s csakúgy mint eddig, most is sokan várták a precízen összekészített csomagokat.

Hirdetés