Címke: energiatakarékosság
Hirdetés
Győr+ 2022.12.08.

Folytatódott a LED-osztás

Az ingyenes LED-osztás Győrben december 8-án is folytatodott az OSP-ben, s csakúgy mint eddig, most is sokan várták a precízen összekészített csomagokat.

Ficsór Dávid 2022.12.01.

Folytatódott a LED-osztás

Jó neked és jó a környezetednek is, a cél továbbra is csökkenteni a győriek költségeit és egyben a globális áramfogyasztást.

Ficsór Dávid 2022.11.10.

LED-csere: jó neked, jó a környezetednek  

A LED-csere program jó az embernek és jó a környezetnek is. Ezért indította útjára a kezdeményezést korábban Győr polgármestere, akinek közbenjárására több mint 400 ezer darab modern, energiatakarékos izzó talál gazdára a városban. Októberben indult az ingyenes LED-csere program, minden hónap első két csütörtökjén vehetik át a nekik járó izzókat azok, akik korábban regisztráltak az akcióban. Most is sokan érkeztek az Olimpiai Sportparkba, hogy ezúttal két alpolgármestertől vegyék át energiatakarékos fényforrásaikat.

Németh Boglárka 2022.11.03.

Egyre több győri használ energiatakarékos LED-et

Egyre több győri használ energiatakarékos LED-izzókat - hála a város által indított, ingyenes lakossági akciónak. Összesen 11 ezer darab modern és energiatakarékos fényforrás talál gazdára. A LED-osztásokat minden hónap első két csütörtökén rendezik az Olimpiai Sportparkban.

MTI 2022.10.27.

Egyszerűbb lesz a lakossági napelemek engedélyeztetése

Egyszerűbb lesz a lakossági napelemek beszerelésének engedélyeztetése, a családi kiserőmű-kérelmek elbírálása három munkanap alatt meg is történhet. Az igénybejelentésre még lehetőségük van október végéig - mondta Steiner Attila, a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) energetikáért felelős államtitkára az index.hu-nak adott interjúban.

Győr+ 2022.10.15.

Mentőöv az úszóknak

„Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen körülmények között edzhetünk a nehéz időkben is. A legfontosabb a folyamatosság, egy úszóversenyzőnek a minimális kihagyás is megbosszulja magát. Győrben az elmúlt években kialakult egy közösség, ez az egyesület óriási érték, vigyáznunk kell rá, mert ha szétesik, megint tíz év kell, hogy újra felépítsük” – nyilatkozta a Győr+ Médiának Jakabos Zsuzsanna, aki a nyári római Európa-bajnokságon megszerezte karrierje huszonkettedik és huszonharmadik kontinensbajnoki érmét is, az évet pedig egy jó világbajnoki szerepléssel akarja megkoronázni.

Győr+ 2022.10.07.

Letekerik a fűtést a bécsi villamosokon és metrón

Az energiaválságra tekintettel az őszi-téli időszakban két fokkal hidegebb lesz a bécsi metróban és a villamosokon. Letekerik a fűtést a metróállomásokon és a bécsi tömegközlekedési vállalat telephelyein és irodaépületeiben is. A cél, hogy tíz százalékkal csökkentsék az energiafelhasználást.

Földvári Gabriella 2022.10.01.

Kezdődik az ingyenes LED-osztás

Az ingyenes LED-eket október 6-án, csütörtökön vehetik át először azok, akik regisztráltak rá és időpontot foglaltak. 11 ezer darab égő már szerdán megérkezett a szentendrei CYEB Energiakereskedő Kft.-től az Olimpiai Sportparkba, ahol névre szólóan állítják össze a csomagokat.

Németh Boglárka 2022.09.01.

Indul a győri LED-csereprogram

Energiát, korszerűbb izzókat és olcsóbb villanyszámlát - ezt kapják a győriek a szeptember elsejétől igényelhető győri LED-csere programban. Dr. Dézsi Csaba András polgármester közbenjárásának köszönhetően a városban élőknek elsőként lesz lehetőségük ingyenesen lecseréltetni a háztartásukban meglévő összes, régi izzójukat, új, ledesekre. Ehhez nem kell mást tenni, mint a gyoriled.hu oldalon regisztrálni.

Hirdetés