Címke: életút
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.01.21.

Zalából a Prima-gáláig: év vállalkozója címet vehetett át Miklósy Lajos

Sikeres üzletember, a győri sport támogatója, több alapítvány aktív vezetője, aki otthonról hozta magával a színház és a kultúra szeretetét. A vármegyei Prima-gálán az év vállalkozója címet vehette át Miklósy Lajos, a győri Ipartechnika Menedzser Kft. ügyvezető igazgatója.

Szigeti Sándor 2023.08.05.

Egy élet a család és a gyerekek jegyében

A férjével öt gyermekük született és jelenleg a tizenötödik unokájuk érkezését várják. Több mint öt ciklus, 27 év után Győr Város Szociálpolitikájáért díjjal tüntették ki Bartalné dr. Tóth Györgyit, az Egyesített Bölcsődei Intézményhálózat nyugállományba vonuló igazgatóját.

J. Kovács Andrea 2023.07.09.

Negyven év után is boldogan lép be az iskolába

A közelmúltban kapta meg a Győr oktatásügyéért díjat Kurcsics Rafaella. A Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanára ízig-vérig pedagógus családból származik, hiszen szülei, testvérei, sógorai mind a tanítást választották.

J. Kovács Andrea 2023.05.14.

Az aranykor csatára

Szabó Ottó neve összeforrt a Rába ETO-éval. 350 bajnoki mérkőzés és 69 gól fűződik a győri csatár nevéhez 1974 és 1990 között. A legendás labdarúgóval az adyvárosi Barátság parkban találkoztunk egy kis múltidézésre.

J. Kovács Andrea 2023.02.19.

Jahoda Maja: a Jóisten a tenyerén hordoz

Az 1780-ban épült parasztbarokk ház egyedi hangulatával és bájos udvarával azonnal rabul ejti a látogatót. Pocak, a kíváncsi fekete cica alaposan felmér, majd néhány simogatást engedélyez, aztán elégedetten dagaszt gazdája ölében, végül méltóságteljesen elvonul.

Hirdetés