Címke: élelmiszerek
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.11.15.

Megyei program a kertészkedésért

Sokszor halljuk a szemléletváltozás szükségességét azért, hogy fenntarthatóbb, egészségesebb világban élhessünk. Ehhez ad segítséget az a most induló megyei „Kiskert program”, mely több szervezet részvételével és közreműködésével valósulhat meg. A városháza dísztermébe érdeklődéssel és kérdésekkel felkészülten érkeztek a kertészkedésben jártas vagy azt éppen elkezdeni szándékozó résztvevők.

Győr+ 2022.11.03.

Nem mindegy, miben fagyasztjuk le az ételt

Nagyon praktikus találmány a fagyasztó, könnyen és egyszerűen tartósíthatunk a segítségével. Milyen jó betárazni a fagyasztóládákban a még nyers élelmiszerekből, maradékokból, hogy gyorsan ételhez juthassunk, ha épp szükségünk lenne rá. Igen ám, de fagyasztásnál arra is érdemes odafigyelnünk, hogy miben tároljuk el az élelmiszert, mert bizony nem minden alkalmas erre.

Zombai-Kovács Ákos 2022.09.23.

Erős nyár után jó őszben bíznak a csarnokban

Az aszály ellenére is erős nyári forgalom után jó őszben bíznak a Vásárcsarnok kereskedői. A piacon is érezhető az évszakváltás, megjelentek a jellegzetesen őszi termékek. Az alma és a szőlő a legkelendőbb gyümölcsök, de a zöldségek közül a paprika és a paradicsom is jól fogy.

Havassy Anna Katalin 2022.06.05.

Még szokni kell a ma megnyílt új piacot Győrben

Régóta téma volt már, hogy költözik az ETO Park Piac, az új helyszín pedig az Audi Aréna murvás parkolója lesz. Az első nap épp pünkösdvasárnapra esett, s már most sokan voltak kíváncsiak, milyen is az új, immár Aréna Piac néven futó kirakodóvásár. A Győr+ is ott volt a debütáláson.

MTI 2022.03.03.

Kukorica csemegét hívott vissza a Spar

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. visszahívta S-Budget bacon ízű, 100 grammos kiszerelésű kukorica csemegéjét - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön.

Havassy Anna Katalin 2021.12.19.

A házipatikát is készítse fel az ünnepekre!

Most már tényleg a célegyenesbe fordultunk, ami a karácsonyt illeti. Talán megvenni is sikerült már mindent. Azonban mi a helyzet a házipatikával? Segítünk, hogy ne az ügyeletes patikában töltse az ünnepeket!

Győr+ 2021.10.31.

Főszerepben a liba

Kovacsics Koksza István a Révész Étterem séfje, aki rendszeresen örvendezteti meg a Győr+ Média követőit jobbnál jobb ételeivel, receptjeivel. Most egy klassz menüsort állított össze, főszerepben a libával!

Hirdetés