Címke: egyesület
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.02.05.

Hal helyett hálót adnak

A roma felzárkóztatásért végzett kiemelkedő munkája elismeréseként Jakus Lászlót díjazta a győri önkormányzat. A Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület elnökével beszélgettünk.

Herkely Ákos 2024.01.08.

A szervezés az élete

A Magunk Közt 2024-es első vendége Tömböly Tamás volt, aki három kerékpáros egyesületet képvisel. A szakember évről évre megmutatja marketing, promoter és rendezvényszervezői vénáját, a KISOSZ-ban pedig érdekeket képvisel.

szerző és fotó: Kárpát Zsolt 2023.12.04.

Adventi civil sajtóreggeli

Megtartotta hagyományos adventi sajtóreggelijét a Győr-Moson-Sopron Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ. A győri és Győr környéki szervezetek mutatták be a következő időszakban várható rendezvényeiket, terveiket.

P. Csapucha Adrienn 2023.10.18.

A sportbarátság jegyében együtt a tehetségekért

Negyvennégy klub élt a város által meghirdetett sporttámogatással, a nagy érdeklődés miatt így az eredetileg kiírt 100 milliós keret helyett 165 millió forint pályázati forrást biztosított az önkormányzat. A legmagasabb összeget a Rába ETO Győr Sportegyesület és a Győri Atlétikai Club (GYAC) kapta. A két szervezet szerdán az egyetértés, a barátság és a fiatal tehetségek támogatása jegyében vehette át a támogatásról szóló táblát dr. Dézsi Csaba Andrástól és Szeles Szabolcstól.

P. Csapucha Adrienn 2023.10.17.

Komoly tudást a kertbarátoknak

Szelíd növényvédelem a kiskertben címmel tartottak előadássorozatot kedden kora délután a városházán. A szervező Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesülete az ingyenes programra örömmel invitálta mindazokat, akik szakemberektől szerettek volna komoly tudásra szert tenni, hogy a későbbiekben saját otthonaikban, kertjeikben tudják hasznosítani a legújabb trendek és eljárások nyújtotta ismereteket.

Győr+ 2023.09.06.

Civil Infó a győri városházán

Civil fórumot tartottak kedden a győri városházán, ahol az egyesületek és alapítványok sok hasznos és friss információhoz juthattak.

Mireider Máté 2023.08.30.

Tizennégy szakosztállyal és közel 500 sportolóval indul a Rába ETO SE

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a tradicionális név új klubként éled újjá Győrben: a Rába ETO Sport Egyesület 14 szakosztállyal és közel 500 sportolóval indul. A következő időszakban egy "óriásklubot" szeretnének létrehozni, akár több ezer sportolóval.

Nagy Roland 2023.06.07.

100 éves az ESK Ménfőcsanak

Az Egységes Sportkör Ménfőcsanak idén ünnepli alapításának 100. évfordulóját. Az egyesület ebből az alkalomból június 10-én 15 futballünnepet tart a Bezerédj úti pályán, több futball mérkőzéssel, szórakoztató programokkal, és olyan sportolókkal, akik kötődnek a csanaki klubhoz.

Pécskai István 2023.02.27.

325 milliós támogatás a győri sportegyesületeknek

Győr az élet minden területén a legsikeresebb hazai városok közé tartozik, és ez alól a sport sem kivétel. A klubok nem mellékesen utánpótlás szinten is sikert sikerre halmoznak, s fényes jövőképpel rendelkeznek. Az utóbbi időszakban elért kiváló eredményeknek köszönhetően az állam idén három győri sportegyesületet is kiemelt támogatásban részesít a központi költségvetésből.

Zombai-Kovács Ákos 2023.02.14.

Három győri klub is több pénzt kap a működésre

A korábbinál magasabb anyagi támogatást kap központi forrásból három győri sportegyesület. Kitartó sportdiplomáciai egyeztetés után a klubok bekerültek a 9 kiemelt vidéki sportszervezet közé, akik több támogatást kapnak a központi költségvetésből. Simon Róbert Balázs a Győr+ Médiának elmondta, hogy a GYAC, a Vízisport Egyesület és az Úszó SE összesen 325 millió forint működési támogatást kap.

Hirdetés