Címke: edzés
Hirdetés
Pécskai István 2024.01.17.

Az ETO edzésén járt a Győr+ Média

Gőzerővel készül az NB II folytatására az ETO labdarúgócsapata. A Győr+ Média stábja Dunaszerdahelyen látogatta meg a DAC akadémiáján edzőtáborozó zöld-fehéreket. A futballisták a nagy hideg ellenére is lelkesen végeztek a gyakorlatokat a tréningen. Még a cicázást is komolyan vették, egy-egy sikeres labdaszerzést követően hatalmas volt az ünneplés – vagy éppen a szomorúság.

HAK 2023.06.29.

Gyertyagyújtással emlékeznek Hegedüs Istvánra, a legendás győri edzőre

A sportember váratlanul, fiatalon, 56 évesen búcsúzott el örökre imádott sportágától, a győri edzőtermektől és tanítványaitól, akik sokat köszönhetnek motiváló személyiségének, szakmai tudásának. Június 30-án este 8 órától csendes gyertyás megemlékezést szerveznek a tiszteletére.

Győr+ 2022.10.26.

Világbajnok erőemelők a stúdióban

Erős emberekkel telt meg a Győr+ Reggeli stúdiója: Pápai Renáta, Palecián Judit és Lakatos Misi “Múmia” voltak Orosz Sanyi és Nagy Roland vendégei.

hirdetés
Győr+ 2022.08.12.

Hogyan válasszunk jó edzőt?

A sport, a testmozgás, egyre hangsúlyosabb napjainkban. Ahhoz, hogy igazán jó eredményeket érjünk el, nem árt, ha szakember segíti munkánkat. De kihez forduljunk? Hogyan válasszunk jó és számunkra megfelelő edzőt?

Győr+ 2021.11.29.

Új taggal bővült a szakmai stáb

Továbbra is a megszokott színvonalon várja a sportolni vágyókat, a Sport & Balance Rehabilitációs és Terápiás Központ Győrben. Ráadásul a szakmai stáb új taggal bővült, hiszen csatlakozott hozzájuk Vitéz Márton, a Széchenyi István Egyetem testnevelő tanára, valamint az ETO SZESE férfi kézilabdacsapatának erőnléti edzője.

Hirdetés