Az ETO edzésén járt a Győr+ Média

Pécskai István Fotó: eto.hu
2024.01.17. 18:41

Gőzerővel készül az NB II folytatására az ETO labdarúgócsapata. A Győr+ Média stábja Dunaszerdahelyen látogatta meg a DAC akadémiáján edzőtáborozó zöld-fehéreket. A futballisták a nagy hideg ellenére is lelkesen végeztek a gyakorlatokat a tréningen. Még a cicázást is komolyan vették, egy-egy sikeres labdaszerzést követően hatalmas volt az ünneplés – vagy éppen a szomorúság.

A gárda újonnan szerződtetett támadója, Nenad Lukics is megmutatta technikai tudását: az alapvonalon túlról tekerte a labdát a kapuba. Az ETO szurkolói bízhatnak benne, a szerb csatár a tétmérkőzéseken is ontja majd a gólokat.

Antonio Munoz, az együttes spanyol vezetőedzője elégedett a keret összetételével, ugyanakkor azt sem zárja ki, hogy új játékosok érkezzenek a klubhoz.

,,Minden a terv szerint alakul az edzőtáborban. Azért dolgozunk, hogy a csapat tagjai fizikálisan és mentálisan felkészültek legyenek a bajnokság folytatására. Fontos, hogy a taktikára is nagy hangsúlyt fektessünk. A felkészülési találkozókon a legfontosabb, hogy az edzéseken látottakat begyakoroljuk, az eredmény másodlagos” – fogalmazott a szakember.

Az NB II-es tabellán második, tehát feljutó helyen álló ETO gárdája napi két tréninggel és edzőmérkőzésekkel készül a tavaszi folytatásra. Testközelből láthattuk, hogy a focisták a felkészülési időszakban is egységes csapatként küzdenek azért, hogy elérjék céljukat, a feljutást az élvonalba.

TV-s szerkesztő: Pécskai István

Kapcsolódó témák: #edzés | #ETO FC Győr | #híradó | #labdarúgás |