Hirdetés
Címke: Duna
Hirdetés
MTI 2022.07.26.

Elmerült egy 11 éves fiú a Dunában

Elmerült egy 11 éves fiú a Dunában, keresése miatt lezárták a budai alsó rakpartot a Margit híd-Mozaik utca-Hajógyári-sziget K-hídja szakaszán - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.

MTI 2021.11.02.

Rendkívül alacsony a Duna vízszintje

Az utóbbi időszak csapadékszegény időjárása következtében rendkívül alacsony vízállás alakult ki a Duna magyarországi szakaszán.

Győr+ 2021.08.01.

Duna-nap volt Gönyűn

A Gönyűi Honismereti Egylet és Gönyű Község Önkormányzata idén is megtartotta a település hagyományos Duna-napját.

Földvári Gabriella 2021.07.15.

Hajós ünnep a Dunaparton

A Gönyűi Honismereti Egylet július 31-én szombaton rendezi a hagyományos hajós ünnepet, a Duna napot. Az egész napos gazdag programra várják a falu apraját-nagyját, az elszármazott gönyűieket, és az érdeklődőket.

Győr+ 2021.05.21.

Folyik az uszadék eltávolítása a Szigetközben

Végzik a medertisztítást az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság munkatársai a Szigetközben. A szakemberek eltávolítják a műtárgyaknál feltorlódott uszadékokat, a mederbe dőlt fákat, illetve a medret keresztben elzáró, hód által épített duzzasztásokat.

Földvári Gabriella 2021.03.03.

Szolgálatba állt az Erebe

A tavaly júliusi vízrebocsátását és az idén február 24-én megtartott ellenőrző futópróbáit követően az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóságon szolgálatba állt az új kitűző hajó, az Erebe, így újabb hajóval gazdagodott az igazgatóság állománya.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat