Címke: díj
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.06.14.

Lelket cserélt a társulat a közönséggel, fantasztikus évadot zár a színház!

Megható pillanatokból, örömkönnyekből nem volt hiány a Győri Nemzeti Színház évadzáró társulati ülésén, melyet péntek délután tartottak a Nagyszínpadon. A direktor az évad sikereinek ismertetését követően elindította a díjesőt, hiszen az ünnepi hangulatot ezúttal is az elismerések átadása koronázta. Ráfér a pihenés a művészekre és a műszaki stábra, a teátrum az elmúlt időszakban is bizonyította, hogy Győrben kiemelkedő a kulturális élet.

Győr+ 2024.06.12.

A világ legjobbjai között: előrelépett a Széchenyi István Egyetem a THE fenntarthatósági rangsorán

Ötödször került a világ legjobbjai közé, és a 601–800. helyre lépett előre a győri Széchenyi István Egyetem az egyik legnagyobb nemzetközi felsőoktatási minősítő szervezet, a Times Higher Education (THE) listáján, amely az egyetemeket fenntarthatósághoz való hozzájárulásuk, gazdasági, társadalmi hatásuk alapján rangsorolja. Az intézmény a „fenntartható városok és közösségek” kategóriában már a világ 200 legjobbja között található.

Győr+ 2024.06.08.

A sokorópátkai Pedró lett az Év Kisboltja!

A tizedik alkalommal meghirdetett Év Boltja versenyen a 2015-ös indulás óta közel 700, FMCG termékeket forgalmazó üzlet, szakbolt, dohánybolt nevezett a díjra - írja a Store Insider.

Győr+ 2024.06.05.

Konkrét: kitüntetés, egy nem mindennapi kertésznek

Különleges ünnepségen vehette át szerdán Nagykutasi Viktor a Kitaibel Pál Környezetvédelmi Emlékérmet a városháza Dísztermében. A szakembernek munkája és hobbija is a kert, már kisgyermekként szerette a természetet. A Konkrétban a friss kitüntetettel beszélgetett Ficsór Dávid.

J. Kovács Andrea 2024.06.02.

Életcélja a segítés

A közelmúltban „Újváros szolgálatáért” díjat vett át dr. Szilvásyné Peregi Eszter, a szociális területen intézményvezetőként végzett, kiemelkedően magas színvonalú munkája elismeréseként.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.22.

Díjátadó a pénzügyminiszterrel: Győr a magyar gazdaság húzóereje

Második alkalommal adták át a Baross Gábor Győr Gazdaságáért Díjat szerdán a Zsinagógában. A Szeles Szabolcs alpolgármester ötlete nyomán, dr. Dézsi Csaba András polgármester támogatásával létrejött kitüntetést 2024-ben az Alcufer Kft. és a Ceres Zrt. érdemelte ki, a vállalatok vezetői örömmel vették át az elismerést. Az ünnepi eseményen Varga Mihály is részt vett, a pénzügyminiszter úgy fogalmazott, Győr a magyar gazdaság húzóereje, a díj kapcsán pedig kijelentette: példamutató ami a a városban megszületett, hiszen fontos, hogy legyenek példaképek.

Győr+ 2024.05.09.

Rangos díjat nyert az Audi Hungaria

Idén immár második alkalommal adták át a HVG Green Leaders Award & Forum díjakat, mellyel hazai nagyvállalatok a fenntarthatóság, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás (ESG) területeken elért kiemelkedő teljesítményét ismerik el.

Hirdetés