Címke: dietetikus
Hirdetés
Herkely Ákos 2023.07.17.

Magunk közt: az alap a mértékletesség!

Antal Emese dietetikus, szociológus minden egyes mondatával felhívja a figyelmet a helyes táplálkozásra, a só mentes étkezésre, a hidratálásra, az antioxidánsok fontosságára. Bájos hangjával nem erőszakos de precíz példákkal szemléltető utazásban részesíti a hallgatót abba a világba, melynek alapja a mértékletesség, a hedonizmus elhagyása.

Bajzát Zsuzsi 2023.07.07.

Könnyű nyári ételek a dietetikus ajánlásával

A kánikulában rengeteget beszélünk a megfelelő folyadékbevitelről, és arról, hogy ilyenkor érdemes kímélni a szervezetünket a nehéz ételektől. De vajon mi a jó választás, és mennyi az annyi, ha vízivásról van szó? Ennek jártunk ma utána a Győr+Reggeliben.

Győr+ 2021.08.02.

Hogyan érdemes megszabadulni a túlsúlytól?

A NÉBIH tavaly májusban 3000 fő bevonásával végzett reprezentatív kérdőíves felméréséből kiderült, hogy a vizsgálatban résztvevők 24,1 százaléka a COVID járvány első hulláma alatt átlagosan 3 kilogrammot hízott.

Győr+ 2021.07.16.

Időseket ösztönöznek sportra a dietetikusok

„Így előzd meg nyugdíjas korodban az izomtömeg-, izomerővesztéssel járó elhízást” – ezzel a felütéssel írt bejegyzést közösségi oldalára a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége.

Győr+ 2021.06.07.

Okostányér szinte mindenkinek

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége a közelmúltban kidolgozta a magyar felnőtt lakosság és a 6-18 éves gyermekek számára a legfrissebb tudományos ismereteken alapuló, hazai táplálkozási ajánlást, az OKOSTÁNYÉR®-t.

Hirdetés