Címke: diákok
Hirdetés
Győr+ 2023.11.28.

Nemzetközi tanirodai konferencia a Deák-iskola szervezésében

Nemzetközi tanirodai konferenciát szervez a Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum 2023. december 13-án a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara nagytermében, 14-én pedig nemzetközi tanirodai kiállításra várják az érdeklődő csapatokat a Széchenyi Egyetem Apáczai Kar tornacsarnokába.

J. Kovács Andrea 2023.11.22.

Új KicsiNagykövete van vármegyénknek

A „Magyarság KicsiNagykövete” országos verseny vármegyei díjkiosztó ünnepségét tartották ma délután a városháza Dísztermében.

Bajzát Zsuzsi 2023.09.28.

Népszerű a győrzámolyi gyaloggalopp

Ma már szinte mindenhova autóval járunk. Dolgozni, boltba, kirándulni, és iskolába is így visszük a gyerekeket. Ez viszont nem csak a pénztárcánknak és a környezetünknek rossz, de sok bosszúságot is okoznak a kényelemre törekvő szülők a reggeli órákban. Ezt a jelenséget elégelte meg Győrzámoly is.

Győr+ 2023.07.24.

Tizenegy diák halt meg egy kínai középiskolában

Beomlott egy középiskola tornatermének tetőszerkezete vasárnap az északkelet-kínai Csicsihar városában, tizenegy diák életét vesztette, és többen megsérültek - jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség a helyi hatóságokra hivatkozva hétfőn.

Szöveg és fotó: J. Kovács Andrea 2023.03.10.

Az iskolai bántalmazásokról tanácskoztak

Fókuszban a tanár – jogtudatosan az iskolában címmel második alkalommal rendezett konferenciát az iskolai bántalmazásokról az egyetem jogi kara, a vármegyei rendőrfőkapitányság és a tankerület. Ezúttal a pedagógusok voltak a középpontban, hiszen a jelenség őket is érinti.

Kárpát Zsolt 2023.03.09.

Rendhagyó irodalomóra a színházban

Nem csak megnézhették a prohászkás végzős diákok a Mindenkinek mindene Apor Vilmos című darabot, de az előadás után beszélgethettek is Bakos-Kiss Gáborral, a mártírhalált halt győri püspököt alakító színésszel.

Szerző és fotó: Ficsór Dávid 2023.03.08.

A második helyig repültek rakétájukkal a Szabadhegyi iskola tehetségei

Kiváló eredményt ért el a Szabadhegyi Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola „Boázis” fantázianevű csapata egy országos megmérettetésen. A Mathias Corvinus Collegium által szervezett határon is átnyúló V. Fit-Kaland Tehetségversenyen 99 csapatból 2. helyezést ért el az iskola háromfős gárdája.

Hirdetés