„Menza, szelfik, csocsó” – pannonhalmi diákokkal találkozott a köztársasági elnök

Szigeti Sándor Fotó: Kép a videóból
2023.11.14. 11:13

„Menza, szelfik, csocsó" - vidám hangulatú videót osztott meg a pannonhalmi bencés gimnáziumban tett látogatásáról Novák Katalin.

Amint arról beszámoltunk, szombaton Novák Katalin nyitotta meg „Pannonhalmi Bazilika 800” emlékévet, és részt vett a pannonhalmi főapátság Márton-napi ünnepségén.

A mostani videóból viszont az is kiderül, hogy a köztársasági elnök szakított rá időt, hogy a hivatalos programok mellett találkozzon a bencés diákokkal is.

A videóban többek között az látható, hogy Novák Katalin tálcát fogott, és közösen ebédelt a menzán a fiatalokkal, majd beállt közéjük csocsózni, a nap során pedig számtalan közös, mosolygós szelfie is készült. A diákok zenés produkcióval, jókívánságokkal és nagy csokor virággal várták az államfőt, a látogatás során kiváló volt a hangulat.

„Menza, szelfik, csocsó, bereal és zene – köszönöm a fogadtatást a pannonhalmi diákoknak! 🙂 A reggel sütött sajtos stangli is elfogyott 😉 „ – írta poszthoz a köztársasági elnök.

Novák Katalin segítette a bencés gimnázium Szent Márton heti jótékonysági gyűjtését is, amelyet idén szenvedély fiatalok gyógyítására ajánlanak fel.

Kapcsolódó témák: #csocsó | #diákok | #Novák Katalin | #Pannonhalma |