Címke: Csokoládé
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.06.02.

Csokoládé és édességünnep Győrben

A nyári melegben, pénteken délután már sokan voltak kíváncsiak az idei Édes napokra a Széchenyi téren. A standoknál egészen vasárnap estig várják az édesszájúakat.

Pécskai István 2023.05.25.

Győr legédesebb hétvégéje

Tíz esztendeje édesíti meg a győriek nyarát az Édes Napok csokoládéünnep, amelyre idén június 2-4. között kerül sor a Széchenyi téren. Rebrus Csaba, a rendezvény egyik ötletgazdája és főszervezője a Győr+ Médiának elmondta, ezúttal is első osztályú édeségeket kínálnak majd a győrieknek.

MTI 2022.05.27.

Ennyi Kinder terméket vontak vissza Európában!

Összesen több mint 3000 tonna Kinder terméket vontak vissza a piacról, miután áprilisban számos szalmonellás megbetegedés történt Európában, a lépésnek több tízmillió eurós pénzügyi hatása lesz - közölte a Ferrero cég franciaországi igazgatója a Le Parisien című napilapban megjelent interjúban.

Győr+ 2022.04.10.

Felfüggeszti tevékenységét Arlonban a Ferrero

"A folyamatban lévő, az élelmiszerbiztonsági hatóságokkal együttműködésben zajló szalmonella-vizsgálatokkal összefüggésben a Ferrero felfüggeszti működését a belgiumi arloni gyárában" - írja a kinder.com.

MTI 2022.04.06.

Magyarországra is érkezett szalmonellával szennyezett csoki

Az EU több tagállamában jelentettek Salmonella okozta megbetegedéseket, amelyekről bebizonyosodott, hogy a belga Arlon üzemben készült, különféle Kinder csokoládétermékekhez köthetők; a belga élelmiszerbiztonsági hatóság kivizsgálása alapján Magyarországra is érkeztek szennyezett termékek - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán.

Tóth Vivien 2021.07.07.

Ünnepeljünk csokival! Ma van a csokoládé világnapja

Kevés ember mondhatja el magáról, hogy nem szereti a csokoládét. Sokkal többen vannak, akik rögtön sorolják a kedvenc ízeiket, és különböző fogyasztási szokásaikat. A csokoládé világnapján összeszedtük, hogy milyen pozitív hatásai vannak a mértékletes csoki fogyasztásnak, és mikor nem ajánlott a fogyasztása a társadalom kedvenc desszertjének.

Hirdetés