Csokoládé és édességünnep Győrben

Földvári Gabriella Fotó: Ács Tamás
2023.06.02. 17:43

A nyári melegben, pénteken délután már sokan voltak kíváncsiak az idei Édes napokra a Széchenyi téren. A standoknál egészen vasárnap estig várják az édesszájúakat.

Az év legédesebb hétvégéje elkezdődött Győrben, a Széchenyi téren. Különleges csokoládékat, bonbonokat, süteményeket, desszerteket, de lekvárokat és szörpöket is kóstolhatunk közel három napon át. Az elmaradhatatlan csokiba mártott epret sem érdemes kihagyni!

A palacsinta, a kürtőskalács, a churros, a waffel és a rétes rajongói is kedvükre falatozhatnak kedvencükből.

„Az a missziónk, hogy szeretnénk rászoktatni a kulturált édességfogyasztásra az embereket, hogy a mennyiség helyett a minőséget válasszák.  Olyan gasztrokulturális színvonalat szeretnénk biztosítani, amire büszkék lehetnek a győriek is” – nyilatkozta a Győr+ Médiának Rebrus Csaba, a rendezvény egyik ötletgazdája.

Természetesen a különféle cukorkák mellett, bio- és mentes édességeket is kínálnak.

Azoknak is kedveskednek, akik kevésbé kedvelik az édességeket. Ők például az ország legjobbnak mondott hamburgeréből, vagy a különféle ízesítésű kolbászkákból , esetleg a házi készítésű sajtokból is falatozhatnak.

Szomjan sem marad senki, aki a térre kilátogat, remek borokat kóstolhatnak, felfrissíthetik magukat fröccsel, Aperol-al vagy limonádéval.

Pénteken és szombaton este, a téren felállított színpadon különféle programokkal  várják a látogatókat.  Pénteken 20 órától a Doors emlékzenekar, 22 órától Selector Emka zenél. Szombaton este 20 órától pedig a Hollywood Rose lép színpadra.

Az idei Édes Napok nyitvatartása :

Június 2., péntek 16:00-23:00
Június 3., szombat 10:00-23:00
Június 4., vasárnap 10:00-21:00

Galéria: Ács Tamás

Kapcsolódó témák: #Csokoládé | #édes napok | #ünnepség |