Hirdetés
Címke: csaló
Hirdetés
Győr+ 2022.06.03.

Ne legyen csalók áldozata!

Trükkös módszerrel próbálnak pénzhez jutni a bűnelkövetők Győr-Moson-Sopron megyében.

Győr+ 2022.05.27.

Egy év alatt megszerezhető érettségit ígértek csalók – VIDEÓ!

Néhány év alatt mintegy 70 millió forintot keresett az a társaság, amely különböző webfelületeken hirdette magát azzal, hogy egy év alatt érettségihez juttat; eddig mintegy ötszáz sértettről tudni, de az ügynek ennél lehet több kárvallottja is lehet - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI).

Győr+ 2022.03.24.

Negyedével nőtt a kártyacsalások értéke

Az erős ügyfél-hitelesítésre vonatkozó szabályok szigorítása ellenére a múlt év utolsó negyedében folytatódott a fizetési kártyás visszaélések értékének növekedése, ami mögött a jegybank szerint a pszichológiai manipulációra és megtévesztésre alapozott esetek terjedése áll.

Győr+ 2022.01.24.

Hamis parfümöt árult az interneten

Az egyik népszerű közösségi oldalon kínálta eladásra neves világmárkák parfümjeit egy Győr-Moson-Sopron megyei hirdető. Arra azonban nem számított, hogy az egyik rendelést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai adták le nála. Kiderült, hogy kereskedelmi tevékenységét adószám nélkül végezte és az így szerzett bevételei után nem adózott. A kínált parfümök pedig hamisak voltak, azokat a pénzügyőrök lefoglalták.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat