Címke: bölcsőde
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.10.29.

Madáretetők kerülnek a bölcsődékbe

Idén ősztől a legkisebbek is aktívan bekapcsolódhatnak az állatvédelembe, hiszen az összes győri bölcsőde udvarára madáretetőt helyeznek – tájékoztatta lapunkat Herman Etelka, a Környezetvédelmi Osztály vezetője.

Garamvölgyi Imre 2023.10.29.

Dr. Pergel Elza: Nem maradnak magukra a családok a gyermeknevelésben

Régóta nem látott fejlesztések zajlottak le 2020 óta a győri bölcsődékben és óvodákban. Korszerűbbé, energiahatékonyabbá és nem utolsósorban szebbé váltak az önkormányzat intézményei, a megújult szolgáltatások pedig tovább népszerűsíthetik a város 699 bölcsődei és 5.146 óvodai férőhelyét. A részletekről a területért felelős alpolgármestert, dr. Pergel Elzát kérdeztük.

Földvári Gabriella 2023.10.27.

Minden szempontból 21. századi lesz a Szalay utcai bölcsi

Elkészült a Szalay utcai Bölcsőde, melynek jelenleg a használatbavételi engedélyezési eljárása zajlik. Az új épületbe költöztetik a Kígyó utcai Bölcsőde négy csoportját, valamint újabb kettővel bővítik a létesítményt, így a jelenlegi 44 férőhely 84-re bővülhet, az alkalmazottak száma pedig 22 lehet az új intézményben.

Szigeti Sándor 2023.08.05.

Egy élet a család és a gyerekek jegyében

A férjével öt gyermekük született és jelenleg a tizenötödik unokájuk érkezését várják. Több mint öt ciklus, 27 év után Győr Város Szociálpolitikájáért díjjal tüntették ki Bartalné dr. Tóth Györgyit, az Egyesített Bölcsődei Intézményhálózat nyugállományba vonuló igazgatóját.

Mireider Máté 2023.06.04.

Már épül a bölcsőde Nagyszentjánoson

Újabb nagy lépéshez érkezett Nagyszentjános; lerakták az épülő bölcsőde alapkövét. A településen eddig az óvoda épületében kaptak helyet a legkisebbek, jövő év márciusában a tervek szerint azonban elkészül a saját intézményük is.

J. Kovács Andrea 2023.04.27.

Jól halad az új bölcsőde építése

Jól halad a Szalay Imre utcai bölcsőde építése, azaz lassan körvonalazódik a leendő bababirodalom. Az építkezésen Szeles Szabolcs alpolgármester, a körzet képviselője tartott bejárást csütörtök délelőtt.

Csapucha Adrienn 2023.03.21.

Dr. Pergel Elza: úgy működünk, ahogy kell!

Rádiónk stúdiójába látogatott kedd reggel dr. Pergel Elza. Az alpolgármester fejlesztésekről, közelgő beruházásokról is szólt a műsorban, de kollégáinak kitartó munkájáról, és a csapategység fontosságáról is beszélt a városvezető.

Hirdetés