Címke: Beszélgess a polgármesterrel
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2024.06.05.

A Radó Kálmán Klub vendége volt a polgármester

A vízügyes nyugdíjasok Radó Kálmán Klubjában folytatódott szerdán délután a „Beszélgess a polgármesterrel!” sorozat. Dr. Dézsi Csaba Andrást elkísérte Rákosi Zsolt János, az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület elnöke.

J. Kovács Andrea 2024.05.24.

Látogatóban az Obsitos Dalárdánál

A Győri Obsitos Nosztalgia Dalárdánál járt látogatóban dr. Dézsi Csaba András péntek délután a „Beszélgess a polgármesterrel!” sorozat részeként.

J. Kovács Andrea 2024.04.22.

A belvárosi nyugdíjasok örülnek a klubháznak 

Hétfőn is folytatódott a „Beszélgess a polgármesterrel!” sorozat. A Belvárosi I. Nyugdíjas Klub tagjaival az új klubházban találkozott dr. Dézsi Csaba András. A népes hallgatóság egybehangzó véleménye szerint valóban nagy szükség volt a házra, amit jól ki tudnak használni a különböző programjaikon.

J. Kovács Andrea 2024.04.10.

Újabb két klubban beszélgetett a polgármester

Nagyon sokan várták dr. Dézsi Csaba Andrást szerdán délelőtt a Győri Polgári Nyugdíjas Körben, a beszélgetősorozat újabb állomásán. Délután a kisebb létszámú Likócsi Barátok Nyugdíjas Klubban folytatódott a program.

Venesz Klaudia 2024.03.28.

Beszélgess a polgármesterrel – Szabadhegyen is

A „Beszélgess a polgármesterrel” sorozat keretében a szabadhegyi nyugdíjasklubot látogatta meg dr. Dézsi Csaba András. Az 56 tagot számláló közösség jó hangulatú délutánon vette át jelképesen a támogatásukra szánt százezer forintot.

Hirdetés