Címke: bérfejlesztés
Hirdetés
MTI 2024.01.30.

MÁV: a hároméves bérállapodás évekre előre biztosít bérnövekedést

A hároméves bérmegállapodás évekre előre biztosít valódi bérnövekedést a munkatársaknak, miközben megteremti azt a kiszámíthatóságot, amely a vállalatcsoport átalakításához, modernizációjához szükséges - közölte MÁV kedden az MTI-vel miután létrejött a bérmegállapodás a vasutas és a HÉV-szakszervezetekkel a MÁV-Volán csoportnál.

Győr+ 2023.10.18.

Bővült az egészségügyre fordított forrás

Az egészségügyre fordított forrás folyamatosan nőtt az elmúlt években, az egészségügyi kasszában ma kétezer milliárd forinttal több pénz van, mint amennyi 2010-ben volt. Ennek köszönhető, hogy a gyógyítás, a betegségek korai felismerése és megelőzése mellett jut pénz fejlesztésekre, béremelésekre is - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára Baján.

OS 2023.04.18.

Társadalmi egyeztetés indul a kormánytisztviselői bértábla módosításáról

Társadalmi egyeztetés indul a kormánytisztviselői bértábla módosításáról, amelyet a közszolgálati szakszervezetek kezdeményeztek. A tervezet szerint a közszféra béremelése - az orvosok, ápolók, pedagógusok, rendőrök, katonák után - a központi és a területi igazgatásban dolgozó kormánytisztviselőkkel is folytatódna.

Győr+ 2023.04.04.

Átlagosan tíz százalékos béremelés lesz a Magyar Postánál

A háború és szankciók miatti nehéz gazdasági helyzet ellenére is átlagosan mintegy 10 százalékos keresetfejlesztésről állapodott meg a Magyar Postások Érdekvédelmi Szövetsége, a Postás Szakszervezet, valamint a Magyar Posta vezetése 2023. január 1-jétől visszamenőlegesen - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

Mireider Máté 2023.02.19.

Győrben fel tudják venni a harcot az inflációval az ipari cégek

Az energiahordozó-válság és a háború hatásait mindannyian érezzük: emelkedő árakkal szembesülünk a boltok polcain és a szolgáltatásoknál is. Jó hír azonban, hogy Győrben érezhetően ellensúlyozni tudják a munkaadók ezt, hiszen egyre-másra pozitív hírek érkeznek a nagyobb cégek bértárgyalásaival kapcsolatban.

Győr+ | Illusztráció: Depositphotos 2023.01.10.

Állandósul a kulturális dolgozók emelt bére

Beépülő bérfejlesztéssé válik és állandósul 2023-tól a 2022-ben megvalósult 20 százalékos bérkiegészítés a kulturális szférában, a kormány 2023-ban az új költségvetésben is biztosítja a közfeladatot ellátó kulturális dolgozók korábban megemelt bérkiegészítését - ismertette a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM).

Hirdetés