Címke: barátság
Hirdetés
Pécskai István 2024.01.17.

Megkoszorúzták a Lengyel–Magyar Barátság emlékművet

A SERCO UNI Győr szerdán, 18 órakor a lengyel Polkowice csapatát fogadja hazai pályán a női kosárlabda-Euroligában. A ma esti mérkőzést megelőzően a két együttes tagjai Szeles Szabolcs alpolgármesterrel és a lengyel nemzetiségű önkormányzat képviselőjével közösen megkoszorúzták a Bem téren található Lengyel–magyar barátság emlékművet.

Győr+ 2023.12.02.

Elkészült a fedett pálya a Barátság parkban

Télen is lesz lehetőség a sportolásra az adyvárosi Barátság parkban. A megoldást dr. Dézsi Csaba András polgármester kezdeményezte, hogy biztosított legyen a hidegben is a pályák elérhetősége.

Havassy Anna Katalin 2023.11.22.

Nem bírnak magukkal a győri Opelosok

Az Opel Club Győr tagjai mindig kitalálnak valamit, amivel segítségére lehetnek olyanoknak, akiknek valamiért nehezebb. Legyen szó betegségről, speciális foglalkozásokat adó intézményről, az autós klub tagjai mindig szívesen adnak. Most sem volt ez másként: 560 ezer forintot adtak át egy beteg kislány szüleinek.

Havassy Anna Katalin 2023.08.11.

„Győr legfinomabb hamburgereit szeretnénk elkészíteni!”

A hamburger egy olyan étel, amit ha valaki szeret, egyszerűen képtelenség megunni. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy gusztusos és finom legyen, na meg lehetőleg kísérje valami kellemes fantáziavilág, életérzés is. Győr legújabb burgerezőjében Mátyás Attiláék minden téren a maximumra törekednek, s igazán baráti szendvicsekkel és hangulattal várnak mindenkit.

Győr+ 2023.07.31.

A barátságról szólt a Kacifántos tábor

Idén már 7. alkalommal rendezték meg az Egy a Világunk Alapítvány által életre hívott, egyhetes Kacifántos tábort. Az országos szinten is egyedülálló programsorozat lényege, hogy súlyosan, halmozottan sérült gyerekek és ép fiatalok egy hetet töltenek el együtt.

Győr+ 2023.07.28.

Célba értek a baráti ajándékok

Ahogy arról csütörtöki Híradónkban, beharangozó jelleggel már beszámoltunk róla, a Győr+ Rádió Cimbiózis című akciójában, a Barátság világnapjához közeledve játékot hirdetett egy finom reggeliért, sör- és süti pakkokért, valamint rádiós ajándékcsomagokért.

Győr+ Rádió 2023.07.23.

CIMBIózisban a hallgatókkal

A Barátság Világnapjának megünneplésére többféle formát választhatunk, ebből pedig a Győr+Rádió is ki szeretné venni a részét. Részletek a cikkben!

Havassy Anna Katalin 2022.08.22.

A győri Opelosok soha nem adják fel

Többször is beszámoltunk már róla, hogy az Opel Club Győr tagjai élen járnak a jótékonykodásban, s mindig újra és újra találnak célt, hogy kin vagy kiken segítsenek. Legutóbb a mosonszentmiklósi SMA-s kisfiút Balázs Bencét támogatták. Na meg persze rögtön megígérték, hogy nem hagyják abba, mert ők sem adják fel soha!

Pulai Saci 2022.08.19.

A Duna és a Hargita ölelésében született barátság

Több, mint harminc éves múltra tekint vissza a Duna ölelésében fekvő Győrzámoly és az erdélyi Hargiták lábánál lévő Székelyszentkirály települések kapcsolata. A barátság kialakulásáról, a fennálló kapcsolatról és megannyi élményről az egyik alapítóval, Szűr Zoltánnéval, Magdi nénivel beszélgettünk.

Hirdetés