Címke: audi eto
Hirdetés
Pécskai István 2023.10.12.

Solberg újra edzésben

Alig két hónappal kislánya születését követően elkezdte az alapozó edzéseket a Győri Audi ETO KC kapusa, Silje Solberg. A norvég játékos az erőnléti tréningek mellett kapusgyakorlatokat is teljesít.

Győr+ 2023.03.24.

Világbajnok kapust igazol az Audi ETO

Egy újabb poszton vált véglegessé a Győri Audi ETO 2023/24-es kerete. Miután kiderült, hogy Silje Solberg anyai örömök elé néz a klubvezetés úgy ítélte meg, hogy a következő szezonban is szükség lesz egy olyan kapusra, aki megfelelően helyettesíteni tudja norvég klasszisukat. A választás Rinka Duijndamra, a holland válogatott világbajnok kapusára esett.

Győr+ 2023.01.27.

Yvette Broch marad az Audi ETO-ban

Biztossá vált, hogy jövőre három beállóssal vág majd neki a szezonnak a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata. Yvette Broch továbbra is zöld-fehér mezben szerepel. A holland játékos 2022 nyarán érkezett vissza Győrbe, amikor 1+1 éves szerződést kötött a klubbal. A +1 évről most született közös döntés a játékos és a klub vezetése között.

Győr+ 2022.10.27.

Oftedal és Blohm is hosszabbít az ETO-val

Megkezdődtek a tárgyalások a Győri Audi ETO KC játékoskeretét illetően a következő szezonra. Az első csapatot üzemeltető Győri ETO Kft. hosszútávú stratégiájának megfelelően olyan szerződések megkötését tervezi, amely biztosítja az első csapat eredményességét a jövőben is. Az első kontraktusok megszülettek, így biztossá vált, hogy Linn Blohm és Stine Oftedal is Győrben szerepel majd a 2023/24-es idényben.

Győr+ 2022.10.11.

Veronica Kristiansen kihagyja az Eb-t

A Győr Audi ETO-ban kézilabdázó Veronica Kristiansen személyes okok miatt biztosan nem lesz ott a szűkebb norvég keretben a szlovén-montenegrói-macedón rendezésű Európa-bajnokságon.

Hirdetés