Yvette Broch marad az Audi ETO-ban

Győr+ Ács Tamás
2023.01.27. 15:05

Biztossá vált, hogy jövőre három beállóssal vág majd neki a szezonnak a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata. Yvette Broch továbbra is zöld-fehér mezben szerepel. A holland játékos 2022 nyarán érkezett vissza Győrbe, amikor 1+1 éves szerződést kötött a klubbal. A +1 évről most született közös döntés a játékos és a klub vezetése között.

„Nagyon boldog vagyok, hogy folytatódik a győri szereplésem. Győr és az ETO pályafutásom legnagyobb sikereinek helyszíne, de én még az eddigieknél is többre vágyom.  Először is nagyon várom már az előttünk álló hónapokat, a szezon hajráját, ahol együtt küzdünk Ambros Martínnal közös céljainkért. Neki nagy szerepe van abban, hogy igazi ETO-szívű játékos lettem, és nagyon hálás vagyok neki az elmúlt évek közös munkájáért. Rengeteget tanultam tőle mint játékos, és mint ember is. A következő szezonról többször is nagyon jót beszélgettem Ulrik Kirkely-vel, aki egy érdekes, izgalmas koncepciót vázolt fel az új évadra. Tele vagyok energiával, nem volt kérdéses a folytatás.” – nyilatkozta Yvette Broch a gyorietokc.hu-nak.

A 32 éves játékos 2015 és 2018 között szerepelt először Győrben. Egy időre felhagyott a kézilabdával, majd a Metz és a CSM Bukuresti után 2022 nyarán tért vissza a Győri Audi ETO KC csapatához. Első időszakában két alkalommal nyerte meg a Bajnokok Ligáját, háromszoros magyar bajnok és kétszeres Magyar Kupa-győztes.

Kapcsolódó témák: #audi eto | #Győri Audi ETO KC | #kézilabda |