Címke: asztalitenisz
Hirdetés
Győr+ 2023.12.01.

Paralimpia: a győri Vígh Tímeát is ösztöndíjjal támogatják

Két parasportolót és egy segítő szakember odaadó munkáját is támogatja a K&H mozdulj! paralimpiai ösztöndíjprogramja fejenként egymillió forinttal. Utóbbi kategória nyertese a győri Vígh Tímea, aki a para- asztaliteniszezők felkészülését segíti.

Szigeti Sándor 2023.11.18.

Orbán Viktornak szóló ajándékkal tért haza Kínából Kovacsics Imre

Két szövetségi kapitányt leváltottak, a felügyelő bizottság lemondott, az új elnök pedig feljelentést fontolgat a szövetség korábbi ügyei miatt - az elmúlt időszak sűrű eseményeiről is kérdeztük a Magyar Asztalitenisz Szövetség júniusban megválasztott elnökét, Kovacsics Imrét, aki egy Orbán Viktornak dedikált különleges ping-pong ütővel tért haza a napokban Kínából.

Pécskai István 2023.10.17.

A város büszke az Eb-n remeklő győri parapingpongosokra

„Példaképek vagytok, hálával tartozunk nektek” – ezekkel a szavakkal köszöntötte Szeles Szabolcs a sheffieldi Európa-bajnokságon remeklő győri para-asztaliteniszezőket. Az alpolgármester Patkás Tamás győri parasport-nagykövettel együtt fogadta a városházán a GYAC-ot erősítő Szvitacs Alexát, Csonka Andrást, Arlóy Zsófiát, valamint az őket a viadalra felkészítő Vígh Tímeát és Vígh Zsoltot.

MTI 2023.09.10.

Para-asztalitenisz Eb: Szvitacs Alexa három éremmel tér haza

A magyar sportolók három érmet, egy aranyat és két ezüstöt nyertek egyéni versenyekben, míg párosban két érmet, egy-egy ezüstöt és bronzot zsebeltek be a Sheffieldben szombaton véget ért para-asztalitenisz Európa-bajnokságon. Szvitacs Alexa ismét remekelt.

Szigeti Sándor 2023.04.09.

Szvitacs Alexának is meg kell harcolnia Párizsért

A tokiói paralimpiai bronzérem és a tavalyi vb-siker után a 2024-es párizsi kvótaszerzésre összpontosít Szvitacs Alexa, a Győri Atlétikai Club kiváló para-asztaliteniszezője. Alexát a Párizsig tartó útról is kérdeztük.

Hirdetés