Címke: asztalitenisz
Hirdetés
Szigeti Sándor | Fotó: Andalucia WPTTC 2022 Facebook 2022.11.12.

Győri vb-siker, örömkönnyekkel: Szvitacs Alexa aranyérmes!

Hátrányból fordítva, korábbi legnagyobb riválisát legyőzve, elképesztő meccshajrával szerzett aranyérmet Szvitacs Alexa a spanyolországi para-asztalitenisz világbajnokságon.

Nagy Roland 2022.10.11.

Világbajnokságra készülnek a GYAC para-asztaliteniszezői

A Győri Atlétikai Club asztaliteniszezői szép sikereket értek el az elmúlt hetekben. Az egyesület játékosai közül hárman a para-asztalitenisz világbajnokságra készülnek, a szövetségi kapitány Vigh Zsolt vezetésével.

MTI 2022.08.09.

München lesz a kontinens sportfővárosa

Csütörtöktől jövő vasárnapig München ad otthont a második multisport Európa-bajnokságnak, melynek keretében kilenc olimpiai sportág kontinensviadalát rendezik meg egy helyen, nagyjából egy időben. A magyarok hét sportágban - asztaliteniszben, atlétikában, evezésben, kajak-kenuban, kerékpárban, tornában és triatlonban - lesznek érdekeltek.

Nagy Roland 2022.07.02.

Harminc magyar éremmel zárult a világfesztivál

A magyar csapat 30 érmet szerzett a Győrben vasárnap véget ért 5. Ifjúsági Asztalitenisz Világfesztiválon. Az Olimpiai Sportpark három csarnokában 54 asztalon rendezett, hatnapos eseményen 20 ország 232 sportolója vett részt, és összesen 1618 mérkőzést játszottak a versenyzők.

Ficsór Dávid 2022.06.15.

A jövő világsztárjai asztaliteniszeznek Győrben

Június 21. és 26. között Győrben rendezik az Ifjúsági Asztaltenisz Világfesztivált, mely egy magyar kezdeményezés, és két évtizednyi szünet után keltik újra életre.

Nagy Roland 2022.05.01.

Extraligába jutottak a lányok

Hazai pályán harcolta ki a legmagasabb osztályba kerülést a Club Aréna BMDSE női asztalitenisz- csapata. A győri lányok az NB I. rájátszásában 12 csapat között szerezték meg a bajnoki címet, és jutottak fel az Extraligába. A klub paralimpikonja, Szvitacs Alexa ezúttal nem fogott ütőt, de edzői, segítői szerepkörben küzdött a győri sikerekért.

MTI 2022.03.10.

Júniusban ismét lesz Ifjúsági Asztalitenisz Világfesztivál

Húsz év szünet után júniusban ismét megrendezik a valamennyi utánpótlás korosztály képviselőit felvonultató Ifjúsági Asztalitenisz Világfesztivált. A sorrendben ötödik eseménynek Győr ad otthont június 21. és 26. között.

Hirdetés