Címke: árstop
Hirdetés
MTI 2022.12.08.

A szankciók miatt kellett kivezetni a benzinárstopot

Gulyás Gergely kérdésre válaszolva közölte: a Mol az ellátásbiztonsággal kapcsolatban "egy félreérthetetlenül egyértelmű" levelet írt az energiaügyi miniszternek, ezért nem tudtak tovább várni. "Szívünk szerint fenntartanánk a végtelenségig, de látni kell, hogy nincs mód" - jegyezte meg.

MTI | Fotó: Pixabay 2022.11.11.

Termelők: tojáshiány alakulhat ki

A termelők teljes erővel dolgozva mindent megtesznek, hogy legyen elég tojás karácsonyra, de az árstop miatt hosszabb távon nem lehet kizárni az ellátási hiányt - közölte az MTI-vel pénteken a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége.

Győr+ 2022.10.28.

Orbán: Magyarország nehéz döntések előtt áll!

A szokásoknak megfelelően ezen a pénteken is a Kossuth Rádió reggeli műsorában vendégeskedett Orbán Viktor. A miniszterelnök az EU-csúcson történtekről számolt be elsőként, majd szólt a jelenlegi gázhelyzetről és a többi között arról, hogy a jövőben nőhet az árstoppos termékek köre.

Győr+ 2022.10.22.

Kormányinfó: maradnak az árstopok!

A legfrissebb kormányzati döntésekről számol be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter szombaton délelőtt.

MTI 2022.10.20.

Árstopos élelmiszerekkel csalt egy bűnbanda

Nemzetközi akcióban számolták fel azt a céghálózatot, amely milliárdos kárt okozott árstopos élelmiszerekkel - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Csapucha Adrienn 2022.09.30.

Orbán: a kormány legfontosabb dolga az, hogy legyen energia az országban

A csütörtöki Kormányinfót követően péntek reggel Orbán Viktor látogatott a Kossuth Rádió stúdiójába. A meghozott döntések mellett a miniszterelnök beszélt a szankciós politika okozta vészhelyzetről, de kitért a többi között arra is, hogy miért van szükség az árstoppokra.

Győr+ 2022.09.17.

Kormányinfó: marad a benzin- és élemiszerárstop!

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tartott Kormányinfót szombaton. A tájékoztatót élőben követhették itt a győrplusz.hu-n. Mutatjuk az intézkedéseket!

Hirdetés