Címke: alzheimer
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.09.21.

Örömtánc és Alzheimer-séta

„Megint kicsit boldogabb lettem én” - énekelték a fehérbe öltözött Senior Örömtáncosok a Széchenyi téren. S valóban, nemcsak nekik, hanem az őket néző és hallgató érdeklődőknek is mosolygósabban indult a délelőttjük.

Bajzát Zsuzsi 2022.09.20.

Újra lesz Alzheimer Világnapi Séta Győrben

Napjainkban egyre többen kérnek segítséget idős hozzátartozóiknak. A demens betegségek ma már nem számítanak tabunak, és habár visszafordításukra egyelőre nincs megoldás, kezelésükre, és enyhítésükre több megoldás is létezik. Az Alzheimer Világnapi Séta remek alkalom arra, hogy még nagyobb fókuszt kapjon ez a betegség, és a hasonló élethelyzetben lévők találkozhassanak egymással.

Győr+ 2022.09.13.

Szeptember 21-én lesz az Alzheimer Világnapi Séta

A Katolikus Szeretetszolgálat, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr és a Fazekas Gábor Idősek Otthona szeptember 21-én rendezi meg Győrben az Alzheimer Világnapi Sétát.

Földvári Gabriella 2022.02.23.

Újra Alzheimer Café!

Alzheimer Café lesz március 3-án 17 órától a Rába Hotel City Centerben.

Németh Boglárka 2021.09.21.

Alzheimer világnap: Séta a demens betegekért

Szeptember 21, az Alzheimer Világnapja- ennek alkalmából tavalyhoz hasonlóan, idén ismét sétát szervezett az EESZI és az Alzheimer Café Győrben. A sétával a demenciára hívták fel a társadalom figyelmét, amely egyre több idős embert, valamint rajtuk keresztül egyre több családot érint.

Győr+ 2021.09.20.

Egy séta a demensekért

Ismét megrendezik az Alzheimer világnapi sétát Győrben szeptember 21-én.

J. K. A. 2021.09.09.

Beszéljük ki a fájdalmat!

Kötöttségektől mentes, jó hangulatú összejövetelt tartottak a demenciával élő betegek hozzátartozói a Rába Hotel City Centerben. A 2014-ben elsőként Győrben indult Alzheimer Café mára országos hálózattá vált, hiszen közel száz helyen működik.

Földvári Gabriella 2021.06.07.

Az Alzheimer című filmet vetítik

Az Alzheimer című dokumentumfilmet vetítik ingyenesen június 11-én, pénteken 16.15-től a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér klubjában.

Hirdetés