Címke: alapítvány
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.02.05.

A kalandvágyó Kisfaludyra emlékeztek

Születésének napján, a Győrhöz ezer szállal kötődő Kisfaludy Károlyra emlékeztek hétfő délelőtt, a reformkori irodalmi élet fő szervezőjének szobránál a Bécsi kapu téren. Az önkormányzat, a Győri Nemzeti Színház, valamint a Széchenyi István Egyetem közös ünnepségén dr. Pergel Elza, Bakos-Kiss Gábor, valamint a Kisfaludy Alapítvány kuratóriumi tagja, Gasztonyi László mondott beszédet.

Szalai Réka 2024.01.18.

Győri vállalkozók összefogása – 13 millió forintos eszközzel gazdagodott a kórház sürgősségi osztálya

Egy újabb nagy értékű eszközzel, egy betegőrző, monitorozó defibrillátor egységgel gazdagodott a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház. A sürgősségi betegellátó osztályon folyamatosan nagy betegszámmal dolgoznak, így az eszközök amortizálódása miatt, valamint a modernizáció érdekében rendkívül fontos a biztonságot adó készülékek használatba helyezése.

Pécskai István 2023.12.05.

850 ezer forintot gyűjtöttek a beteg gyermekek gyógyítására

Október 14-én rendezték meg müncheni mintára a I. Kismegyeri Jótékonysági Oktoberfestet Győrben. Az ingyenes családi eseményen számos színes program várta az érdeklődőket. A rendezvény fő célja az volt, hogy a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány részére adományt gyűjtsenek.

szerző és fotó: Kárpát Zsolt 2023.12.04.

Adventi civil sajtóreggeli

Megtartotta hagyományos adventi sajtóreggelijét a Győr-Moson-Sopron Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ. A győri és Győr környéki szervezetek mutatták be a következő időszakban várható rendezvényeiket, terveiket.

Győr+ 2023.09.06.

Civil Infó a győri városházán

Civil fórumot tartottak kedden a győri városházán, ahol az egyesületek és alapítványok sok hasznos és friss információhoz juthattak.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.14.

Kantharosz: ahol megvalósulnak az álmok!

Átadták a támogatói okleveleket annak a 18 pályázónak, akiket a Kantharosz Alapítvány sikeresen támogathat, hála a még áprilisban rendezett 11. gálájuknak. Az idei rendezvény ugyanis rekordot döntött, az árveréssel tűzdelt esten 23 millió forint gyűlt össze.

P. Csapucha Adrienn 2023.02.07.

11 támogató, 11 tétel a 11. Kantharosz Gálán

Az összefogás ereje mindennél fontosabb, erre bizonyíték városunkban a Kantharosz Gála is, melyet 2023-ban immár 11. alkalommal rendeznek meg a Richter Teremben. Idén 11 meghatározó győri és Győr környéki civil szervezet fogott össze, a Győri Filharmonikus Zenekarral és az ország neves borászaival együtt, hogy egy színvonalas est segítségével támogassák a fiatal tehetségeket. A sikerhez persze a rendezvényt támogató vállalatok is hozzájárulnak, idén először már nem csak helyi cégek patronálják a Kantharoszt.

Hirdetés