Címke: adományozás
Hirdetés
Győr+ 2023.03.11.

Szentmise a Sokoró Kapujáért

Böjte Csaba tart szentmisét a Sokoró kapujáért március 15-én 18 órakor a győri székesegyházban. Az eseményen befolyt adományokat a műemlék elkészítésére fordítják.

Pécskai István 2023.03.01.

MCC Győr: 800 ezer forint a Gézengúz Alapítványnak

Különleges bált szerveztek a Mathias Corvinus Collegium (MCC) hallgatói Győrben, amelynek célja a jótékonykodás volt. Az eseményen az MCC tehetséges diákjai, a Széchenyi István Egyetem professzorai és a város elöljárói is részt vettek. Az est bevételét, 800 ezer forintot a Gézengúz Alapítvány Győri Intézet javára ajánlották fel, amelyet dr. Fekete Dávid, a győri MCC képviselet-vezetője, valamint Dolmány Kíra MCC-s hallgató adott át Kovácsné Lengyel Mónikának, az intézet vezetőjének.

J. Kovács Andrea 2022.12.22.

Adomány a napközi otthonnak

A Fogyatékossággal Élők Napközi Otthonába látogatott az Európai Borlovagrend Hungária Konzulátusának Győri Legációja és Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő. A vendégek nem üres kézzel érkeztek, kétszázezer forint támogatást nyújtottak át Dezső Zsuzsannának, az intézmény vezetőjének.

Németh Boglárka 2022.12.16.

Három millió forint az állatmenhelynek

Karácsony közeledtével, de nem csak az ünnepre való tekintettel, három millió forinttal támogatja az önkormányzat a Győri Állatmenhelyet is fenntartó Emberek az Állatokért Alapítványt. Az ajándékot pénteken, jelképesen a polgármester adta át a menhely vezetőjének.

Bodrogi Sára 2022.12.06.

Szebbé varázsolhatjuk az árva állatok ünnepét

A Győri Állatmenhelyen mindent megtesznek az árva állatokért, az is hagyomány náluk, hogy az téli időszakban megrendezik az Állatok Karácsonyát, s erre invitálják az adományozó kedvűeket is, akik szeretnék szebbé varázsolni a cicák és kutyák ünnepét.

J. Kovács Andrea | Fotó: Győri Egyházmegyei Karitász 2022.11.24.

Akcióban a Győri Karitász

Összesen 1,2 tonna élelmiszert gyűjtött a Győri Egyházmegyei Karitász a Magyar Élelmiszerbankkal közösen szervezett akciójukon – tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs, a szervezet sajtóreferense.

Hirdetés