Címke: adományozás
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2024.02.08.

Látogatás a határőség nyugdíjasainál

Nagy várakozással fogadták a polgármestert a Győri Határőr Igazgatóság Nyugdíjas klubjában szerdán. Dr. Dézsi Csaba András százezer forintos adományt jelképező táblát adott át Stummer János klubvezetőnek, majd tájékoztatta a jelenlévőket a város ügyeiről.

Szöveg és fotó: Ficsór Dávid 2023.12.21.

Karácsony előtt célba ért a borlovagok adománya

Több mint 400 győri család asztalán már biztosan lesz meleg étel karácsonykor. Az Európai Borlovagok Győri Legációja csütörtökön közel 1300 kg csirkehúsos termék kiosztásával igyekezett segíteni a rászorulókon.

Bajzát Zsuzsi 2023.11.23.

Karácsonykor is szükség lesz segítő adományokra

Egy sikeres pelenka és inkontinencia kampány után már a karácsonyra készülnek a szervező intézmények a Fogadóban. Az adományközpont összekapcsolja az intézményeket, az adományozókat a rászorultakat és egyszerűsíti az adomány útját.

Németh Boglárka 2023.11.18.

Lions est: fontos a jótékony cél

Jótékonysági gálaestet szervezett péntek este a Győri Lions Club az ETO Park Hotelben. A szervezet a vakok-és gyengénlátók segítésére jött létre, ezért dolgoznak városunkban is hosszú évek óta. A jótékonysági esten olyan győri vállalkozók és vállalatvezetők vettek részt, akik adományaikkal segítik a club munkáját.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.10.16.

Két tonna élelmiszer ajándékba a rászorulóknak

Két tonnányi fagyasztott élelmiszert ajánlott fel, és osztott szét rászoruló győri családok között az Európai Borlovagrend Győri legációja. A borlovagok egyik fő célkitűzése a nélkülözők megsegítése, ennek keretében hívták életre a hétfői jótékonysági eseményt is.

Győr+ 2023.03.11.

Szentmise a Sokoró Kapujáért

Böjte Csaba tart szentmisét a Sokoró kapujáért március 15-én 18 órakor a győri székesegyházban. Az eseményen befolyt adományokat a műemlék elkészítésére fordítják.

Pécskai István 2023.03.01.

MCC Győr: 800 ezer forint a Gézengúz Alapítványnak

Különleges bált szerveztek a Mathias Corvinus Collegium (MCC) hallgatói Győrben, amelynek célja a jótékonykodás volt. Az eseményen az MCC tehetséges diákjai, a Széchenyi István Egyetem professzorai és a város elöljárói is részt vettek. Az est bevételét, 800 ezer forintot a Gézengúz Alapítvány Győri Intézet javára ajánlották fel, amelyet dr. Fekete Dávid, a győri MCC képviselet-vezetője, valamint Dolmány Kíra MCC-s hallgató adott át Kovácsné Lengyel Mónikának, az intézet vezetőjének.

Hirdetés